Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΣοκάρει η αθέατη πλευρά του γάμου Σεφερλή – Τσαβαλιά – Τα μυστικά...

Σοκάρει η αθέατη πλευρά του γάμου Σεφερλή – Τσαβαλιά – Τα μυστικά που κρύβουν!

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι από τα πιο ευτυχισμένα δίδυμα, με τους δύο να αντιμετωπίζουν, όπως κάθε ζευγάρι, τα δικά τους προβλήματα στο γάμο τους, μιλώντας στο «ΟΚ» για αυτά.

Οι στιγμές ευτυχίας, οι δύσκολες συνθήκες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ως ζευγάρι, ο μοναχογιός τους Χάρης και οι λόγοι που ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια σχέσης νιώθουν σαν τον πρώτο καιρό που γνωρίστηκαν.

Η αποκάλυψη των μυστικών του γάμου τους
Έλενα, έχεις πει ότι αν δεν ήταν ο Χάρης, ο γιος σας, πιθανότατα να μην ήσασταν μαζί με τον Μάρκο.

Έλενα: Φυσικά. Ακόμα κι αν η σχέση κάποια στιγμή φτάσει σε οριακό σημείο, όταν έχεις ένα παιδί, είσαι υποχρεωμένος να το σκεφτείς δεύτερη και τρίτη φορά πριν πεις «το διαλύουμε». Όταν δεν έχεις παιδί, μπορεί να λειτουργήσεις παρορμητικά και να πάρεις το καπελάκι σου και να φύγεις.

Έφτασε ποτέ η σχέση σας σε οριακό σημείο;

Έλενα: Σε τόσο οριακό σημείο όχι. Αλλά αν δεν είχαμε τον Χάρη, ενδεχομένως και με κάτι μικρό να είχαμε φύγει ή εγώ ή ο Μάρκος ή να είχε διαλυθεί η σχέση. Μπορεί ακόμα και κάτι μηδαμινό να σε τρελάνει εκείνη τη στιγμή και να πεις «δεν θέλω άλλο. Φεύγω».

Μάρκος: Η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια μετά τη γέννηση του Χάρη περάσαμε πολύ δύσκολα οικονομικά. Φαντάσου ότι ο Χάρης γεννήθηκε το 2004, το 2005 πήρα το Δελφινάριο και ήρθα αντιμέτωπος με μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Όταν τα χρέη είναι δυσβάσταχτα, είναι λογικό να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση ενός ζευγαριού. Αλλά εμείς ούτε τότε περάσαμε κρίση. Η Έλενα ήταν εκεί, με στήριξε και θεωρώ ότι και με τον Χάρη και χωρίς τον Χάρη θα ήταν εκεί για εμένα. Δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο ούτε να τσακωθούμε ούτε να χωρίσουμε. Απλά με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζει εντελώς η οπτική γωνία που κοιτάς τα πράγματα. Τώρα πια είχαμε οικογένεια και ο στόχος μας ήταν κοινός: Αυτή η οικογένεια να είναι ευτυχισμένη. Μπορώ να πω λοιπόν ότι ο Χάρης μάς ένωσε ακόμα πιο πολύ.

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα