Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΣε πολύ άσχημη κατάσταση ο Σπύρος Φωκάς: Η έκκληση της οικογένειάς του

Σε πολύ άσχημη κατάσταση ο Σπύρος Φωκάς: Η έκκληση της οικογένειάς του

Προβλήματα την υγεία του αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο Σπύρος Φωκάς.

Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο πλέον βρίσκεται σπίτι του στο καλαμάκι Κορινθίας, αλλά είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, όπως γνωστοποίησε η Νανά Παλαιτσάκη με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Η δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία του ηθοποιού και μετέφερε την έκκληση της συζύγου, Λίλιαν και του φίλου του Θοδωρή Σεργιάδη, αφού ο Σπύρος Φωκάς χρειάζεται ένα ειδικό κρεβάτι συγκεκριμένων προδιαγραφών και έναν άνθρωπο να βοηθήσει τη γυναίκα του, που στέκεται βράχος στο πλευρό του.

“S O S για τον Σπύρο Φωκά Σας μεταφέρω έκκληση της συζύγου του Λίλιαν και του προσωπικού του φίλου Θοδωρή Σεργιάδη. Ο ηθοποιός με τους εμβληματικούς ρόλους σε Χολιγουντιανές παραγωγές είναι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Χρειάζεται ένα ειδικό κρεβάτι συγκεκριμένων προδιαγραφών και έναν άνθρωπο να βοηθήσει την Λίλιαν. Ζουν στο Καλαμάκι Κορινθίας Όσο και αν προσπάθησαν μέχρι στιγμής, βοήθεια δεν δόθηκε από πουθενά Δημοσιεύω και το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του Λίλιαν 6974728543 και του Θοδωρη Σεργιαδη 697 9248768 Όποιος μπορεί να βοηθήσει, ιδιώτης η εταιρεία, θα προσφέρει μια αξιοπρεπή νοσηλεία στον ηθοποιό που τίμησε την Ελλάδα στον κόσμο», έγραψε η Νανά Παλαιτσάκη.

Δείτε την ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα