Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΡία Αντωνίου: Μας έλειψε-Επιτέλους ανέβασε τη φωτογραφία που όλοι περιμέναμε!!!

Ρία Αντωνίου: Μας έλειψε-Επιτέλους ανέβασε τη φωτογραφία που όλοι περιμέναμε!!!

Οι αναλογίες της είναι το απόλυτο δεκάρι και σε κάθε της βήμα σου κόβει την ανάσα. Στα social media έχει εκατομμύρια ακόλουθους και σε κάθε της νέα ανάρτηση στο Instagram μοιράζει εγκεφαλικά στους θαυμαστές της που βρίσκονται κατά κύριο λόγο στο ανδρικό κοινό.

Η Ρία Αντωνίου είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στην Ελλάδα , αλλά και στο εξωτερικό, κυρίως στην Ιταλία, όπου έκανε λαμπρή καριέρα συμμετέχοντας σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές, διανθίζοντας το στούντιο με την εντυπωσιακή εικόνα της.

Τι να πρωτοπούμε για αυτό το κορίτσι…Είναι πανέμορφη ξανθιά καλλονή!

H εκρηκτική Ρία Αντωνίου ανέβασε για ακόμα μία φορά τη θερμοκρασία στο Instagram, καθώς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους «καυτά» στιγμιότυπα από την τελευταία της φωτογράφιση.

To εντυπωσιακό μοντέλο που ζει πια μόνιμα στην Ιταλία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ασπρόμαυρες φωτογραφίες της.

Συγκεκριμένα η Ρία Αντωνίου η οποία πρόσφατα έγινε 32 πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Νίκου Ζαχαρόπουλου και το ασπρόμαυρο αποτέλεσμα ήταν απόλυτα σέξι και αισθησιακό.

Αποκαλυπτικές μεν, άκρως καλλιτεχνικές οι νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ρία Αντωνίου προκαλούν κύματα αντιδράσεων και μηνυμάτων από τους διαδικτυακούς της φίλους, εκτοξεύοντας το διαδικτυακό θερμόμετρο στα ύψη.

«Ονειρέψου χωρίς φόβο και αγάπα δίχως όρια» σημειώνει χαρακτηριστικά σε μια δημοσίευση της η Ρία Αντωνίου που σίγουρα φέρνει χαρά στον ανδρικό και όχι μόνο, πληθυσμό με την καλλίγραμμη σιλουέτα της και την σαγηνευτική της φωτογένεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια στις αποκαλυπτική νέα ανάρτηση έπεσαν «βροχή»….

Δείτε εδώ την φώτο που κατέβασε το Instagram

!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα