Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήLifestyleΠόσο χρέωνε πριν φύγει από τον ΑΝΤ1: Ο τιμοκατάλογος της Φαίης Σκορδά...

Πόσο χρέωνε πριν φύγει από τον ΑΝΤ1: Ο τιμοκατάλογος της Φαίης Σκορδά στο instagram

.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του. Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Η Φαίη Σκορδά έκανε τόσο καλό στον σταθμό, τα χρόνια που συνεργάστηκαν, όσο ο σταθμός σε εκείνη. Πέραν του ότι ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης καθημερινά, όντας μια κεντρική παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής κατάφερε και μεγάλωσε τα social media της και “πουλούσε” τον εαυτό της και τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο διαδίκτυο σε πελάτες και εταιρείες.

Ο τιμοκατάλογος της Φαίης ήταν υψηλός…

…αλλά όχι και πανάκριβος! Η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” σε δημοσίευμά της πριν από κάποιο καιρό είχε κάνει γνωστά τα ποσά που ζητούν διάσημοι Έλληνες της τηλεόρασης ή του instagram για να διαφημίσουν κάτι στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram και η αλήθεια είναι πως σε σύγκριση με άλλους η Φαίη είναι η πιο “οικονομική”.

Να σημειωθεί πως η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πολύ συχνά έχει αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς της φίλους, επομένως, τα χρήματα που παίρνει δεν είναι παράλογα.

Η Φαίη Σκορδά, έχει πάνω από 1.000.000 followers και λειτουργεί περισσότερο με «πακέτα». Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», για ένα πακέτο έξι αναρτήσεων, ζητά 22.000 ευρώ, δηλαδή 3.600 ευρώ την ανάρτηση.

Να σημειωθεί βέβαια τώρα πως η αποχώρησή της από τον σταθμό ίσως αλλάξει τα δεδομένα και η είσοδός της σε μια νέα επαγγελματική στέγη επίσης…

Πηγή: tv-24.gr

 Διαβάστε Ακόμα