Αρχική Lifestyle Παραλίγο φωτιά στο καμαρίνι της Δανάης Μπάρκα - Βγήκε έξω με το...

Παραλίγο φωτιά στο καμαρίνι της Δανάης Μπάρκα – Βγήκε έξω με το εσώρουχο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στους διαδρόμους του MEGA, λίγα λεπτά πριν την έναρξη της εκπομπής Πάμε Δανάη. Η Δανάη Μπάρκα, έκανε μια αδιανόητη γκάφα που έκανε όλους τους εργαζόμενους σε όλα τα γραφεία και τους ορόφους να τρέχουν προς τις εξόδους.

Η παρουσιάστρια – ηθοποιός ξεκίνησε να θυμιατίζει στο καμαρίνι της, με αποτέλεσμα οι ανιχνευτές που υπάρχουν στους χώρους του καναλιού να πιάνουν τον καπνό και να χτυπά ο συναγερμός πυρκαγιάς.

Η Δανάη Μπάρκα που κατάλαβε αμέσως τι συνέβη, βγήκε αμέσως έξω από το καμαρίνι της και φώναζε πως εκείνη ξεκίνησε τον συναγερμός και δεν πρόκειται για πυρκαγιά. Ωστόσο, για να τους ειδοποιήσει άμεσα…. βγήκε μόνο φορώντας το εσώρουχο της.

Όσα αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα για τα όσα σημειώθηκαν στο κανάλι

«Πήρα το λιβανιστήρι μου και πήγα να λιβανίσω και ενώ όταν το ανάβω βγαίνω κατευθείαν έξω, επειδή έχουμε αισθητήρες, αυτή τη φορά έκατσα λίγο παραπάνω στο καμαρίνι. Ο καπνός από το λιβανιστήρι πήγε πάνω στον ανιχνευτή, άρχισαν να βαράνε συναγερμοί, να κατεβαίνουν άνθρωποι και βγήκα με το εσώρουχο από το καμαρίνι, γιατί φοβήθηκα πάρα πολύ και έτρεχα και φώναζα στους διαδρόμους “εγώ, εγώ, εγώ”», είπε χαρακτηριστικά, λίγα λεπτά πριν την ανακοίνωση που έκανε για τα ευχάριστα.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Must Read

- Advertisement -S-