Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΠαντρεύεται για πέμπτη φορά η Έλλη Στάη; Ποιός είναι ο εφοπλιστής, που...

Παντρεύεται για πέμπτη φορά η Έλλη Στάη; Ποιός είναι ο εφοπλιστής, που της έχει ‘κλέψει’ την καρδιά; (ΦΩΤΟ)

Η Έλλη Στάη αποτελεί διαχρονικά μια από τις κορυφαίες παρουσιάστριες και μια από τις πιο γοητευτικές Ελληνίδες, με την ίδια να έχει περάσει στην προσωπική της ζωή από ουκ ολίγες «θύελλες».Η ίδια έχει πραγματοποιήσει ήδη τέσσερις γάμους και, από το 2015 έως σήμερα, έχει σχέση με τον εφοπλιστή, Νίκο Μουνδρέα. Οι δυο τους, μάλιστα, είναι τόσο ευτυχισμένοι μαζί, που κατά καιρούς έχουν ακουστεί έντονες φήμες πως θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που θα συνέβαινε για πέμπτη φορά στη ζωή της δημοσιογράφου.

Η «Σιδηρά Κυρία» και ο γοητευτικός εφοπλιστής είχαν κάνει ειδικά τα προηγούμενα χρόνια αρκετές κοινές εμφανίσεις. Όπου έχουν σταθεί κι όπου έχουν βρεθεί, μάλιστα, η τρυφερότητα με την οποία κοιτάζουν ο ένας τον άλλο δεν κρύβεται

Ποια η αλήθεια για το γάμο τους;
Είχε, μάλιστα, ακουστεί πως η πρόταση γάμου από τον εφοπλιστή είχε γίνει στην Πάτμο, με το κοντινό τους περιβάλλον να επιθυμεί να τους δει να δένονται με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η Στάη, όμως, δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο σε σχετικές της δηλώσεις στο παρελθόν.

«Και να μη μιλήσουμε για την παραγωγή gossip ψευδών ειδήσεων. Εκεί το φαινόμενο είχε εμφανιστεί πολύ νωρίτερα, τώρα απλώς παίρνει τρελές διαστάσεις. Ακόμη δέχομαι συγχαρητήρια για ένα γάμο που δεν έκανα», είχε απαντήσει… αρκετά χαρακτηριστικά.

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα