Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠίτσα Παπαδοπούλου: «Στη σεξουαλική παρενόχληση, η δική μου αντίδραση ήταν αυτή που...

Πίτσα Παπαδοπούλου: «Στη σεξουαλική παρενόχληση, η δική μου αντίδραση ήταν αυτή που έπρεπε»

- Advertisement -

Η Πίτσα Παπαδοπούλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα.

Μεταξύ άλλων, η λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για την πρώτη της εμφάνιση με τη Βίκυ Μοσχολιού αλλά και την προσωπική της διαχείριση στις δύσκολες συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετώπιση στην μακρόχρονη πορεία της.

Και συνέχισε: «Στην πρώτη μου εμφάνιση που τραγούδησα μαζί με τη Βίκυ Μοσχολιού είχα πολύ τρακ και ακόμη έχω τρακ. Δεν αλλάζει αυτό. Δεν έχω εξοικειωθεί στο επάγγελμα μου, ευτυχώς βέβαια πάνω στην πίστα δεν σκέφτομαι τίποτα μόλις βγω και πάρω το μικρόφωνο. Μόνο αυτό που τραγουδάω, αυτό με έχει σώσει. Όλα φεύγουν τότε, τα πάντα, μέχρι να πιάσω το μικρόφωνο και να βγω στην πίστα», είπε αρχικά η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο, η Πίτσα Παπαδοπούλου ανέφερε: «Ο καλλιτεχνικός χώρος είναι ο πιο αθώος, σε όλα, σε ό,τι ακούγεται και το λέω με το χέρι στην καρδιά. Θέλω να πω ότι πάντα υπήρχαν αυτά που ακούμε σήμερα αλλά σήμερα κακώς που υπάρχουν γιατί οι άνθρωποι είναι πιο εξελιγμένοι, πιο μορφωμένοι. Τα δικά μου χρόνια ήταν τουλάχιστον άνθρωποι του μόχθου, κουρασμένοι, αγράμματοι, δεν ήξεραν τι έκαναν. Αυτοί όμως σήμερα, για ποιο λόγο; Όχι, “μ’ αγαπάει και μου έδωσε ένα χαστούκι”. Κανένας που αγαπάει, δεν δίνει ένα χαστούκι. Είναι λυπηρό, λυπάμαι πάρα πολύ».

«Εγώ το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης το αντιμετώπιζα όπως έπρεπε. Όπως νόμιζα ότι έπρεπε, έλεγα “δεν με ενδιαφέρεις”. “Μα χωρίς εμένα δεν θα μπορέσεις να κάνεις ότι πρέπει να κάνεις” μου έλεγε και απαντούσα πως “δεν με νοιάζει, δεν με αφορά. Να μην κάνω ποτέ μου τίποτα”. Αυτή ήταν η δική μου αντίδραση», κατέληξε η Πίτσα Παπαδοπούλου.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα