Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΠέτρος Φιλιππίδης: Η αλλαγή στο προφίλ του στο Instagram

Πέτρος Φιλιππίδης: Η αλλαγή στο προφίλ του στο Instagram

Οι τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα περίεργες για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεδομένου ότι το όνομά του εμπλέκεται σε φερόμενες υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου, γεγονός που τον οδήγησε στην αποστολή εξώδικων στα ΜΜΕ.

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Υγεία» μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε και συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα στο «Πρώτο Θέμα», ο ηθοποιός είχε μία πολύ δύσκολη ημέρα έπειτα από καταιγισμό τηλεφωνημάτων που αφορούσαν τις έντονες φημολογίες που κυκλοφορούν.

Οι προσεγγίσεις στον ηθοποιό, ωστόσο, φαίνεται πως δεν περιορίστηκαν διά του τηλεφώνου αλλά μεταφέρθηκαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιεί. Ενδεχομένως, σε αυτό να οφείλεται η αλλαγή που παρατηρήσαμε στο προφίλ του ηθοποιού, καθώς άλλαξε τις ρυθμίσεις απορρήτου από δημόσιες σε ιδιωτικές.

Αυτό σημαίνει πως η δραστηριότητά του δεν θα είναι πλέον ορατή σε κάθε χρήστη της πλατφόρμας παρά μόνο σε όσους ανήκουν στη λίστα των ακολούθων του.

Δεν είναι γνωστό ποιος ακριβώς προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση καθώς ο ηθοποιός εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ωστόσο, είναι ευκόλως εννοούμενο πως συνέβη με την πρόθεση να προστατευτεί στην παρούσα φάση από οποιασδήποτε μορφής οχλήσεων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα