Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠέθανε εμβληματικός πρωταγωνιστής από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

Πέθανε εμβληματικός πρωταγωνιστής από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

- Advertisement -

Μέχρι σήμερα ξέραμε πως από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” έχουν πεθάνει 10 ηθοποιοί! Λάθος. Και αυτό γιατί εδώ και χρόνια έχει πεθάνει και ο Σπύρος Λασκαρίδης και δεν είχε μαθευτεί ποτέ; Ποιος είναι ο Σπύρος Λασκαρίδης; Δείτε στην συνέχεια στο άρθρο.

Το “Κωνσταντίνου και Ελένης “είναι μια τηλεοπτική σειρά του ANT1 που σημείωσε τεράστια επιτυχία και συνεχίζει να κάνει νούμερα ακόμα και σήμερα, παρά το γεγονός πως παίζεται σε επανάληψη πολλά χρόνια.

Το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει τη σειρά, ωστόσο κάποιοι από τους ηθοποιούς που έκαναν έστω και ένα «πέρασμα» δεν βρίσκονται πια μαζί μας.

Η Ελένη Ράντου, που «έδωσε ρέστα» σε αυτή τη σειρά, σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε πως δεν μπορούσε ποτέ να παίξει ξανά στη συγκεκριμένη σειρά.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να παίξω ξανά στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»! Δεν γίνονται όλα με νεκραναστάσεις. Μου φαίνεται θλιβερό, εκείνοι οι ανέμελοι ήρωες σε μια συνέχεια της σειράς να παίζουν τους πενηντάρηδες. Φαντάσου τα «Φιλαράκια» με άσπρα μαλλιά! Πως να το κάνουμε, σού έρχεται μια στεναχώρια! Όσο τρέλα κι αν έχουμε, από μια ηλικία και μετά, θα θεωρηθεί ανόητη. Σκέψου, δηλαδή εμένα γκαρσόνα στα πενήντα, ανεύθυνη και χωρίς παιδιά καθώς αν με βάλεις παντρεμένη και μητέρα, θα μιλάμε για άλλο σήριαλ, όπου και πάλι όμως οι θεατές θα προτιμούσαν να δουν το παλιό! Βέβαια, με το «Λόγω Τιμής» τα πράγματα διαφέρουν, νομίζω πως αυτή η σειρά μπορεί να πάει καλά γιατί ανήκει σε άλλη κατηγορία», είπε χαρακτηριστικά.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα