Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΟικονομάκου – Μιχόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξαν να ανακοινώσουν τώρα...

Οικονομάκου – Μιχόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξαν να ανακοινώσουν τώρα τον χωρισμό τους

- Advertisement -

Την περασμένη Παρασκευή, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους που φημολογούταν εδώ και κάποιους μήνες. Την είδηση φιλοξένησε και η εκπομπή Γειά σου όπου και αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που το άλλοτε ζευγάρι αποφάσισε να κάνει την ανακοίνωση τη συγκεκριμένη μέρα.

Έχοντας παιδιά στο δημοτικό και αποδεικνύοντας και έμπρακτα ότι η πρώτη προτεραιότητά τους είναι οι δικές τους ισορροπίες και τίποτα άλλο, οι δύο εν διαστάσει σύζυγοι αποφάσισαν να κάνουν γνωστή την είδηση του χωρισμού τους τώρα που ο γιος και η κόρη τους θα απέχουν από τις μαθητικές δραστηριότητές του.

Θα είναι σπίτι και έτσι δεν θα εκτίθενται σε σχόλια που ίσως θα επηρέαζαν την ψυχολογία τους μιας και καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν μία νέα κατάσταση στη ζωή τους.

Στην ίδια εκπομπή επίσης αναφέρθηκε ότι ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει κάνει ιδιωτικό τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ώστε να απέχει για λίγο καιρό από τα social media ή τέλος πάντων να περιορίσει την αλληλεπίδραση με τους διαδικτυακούς του φίλους.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα