Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝίκος Κοκλώνης: Η υπερπολυτελής τριώροφη βίλα βγαλμένη από τα τρελά σου όνειρα...

Νίκος Κοκλώνης: Η υπερπολυτελής τριώροφη βίλα βγαλμένη από τα τρελά σου όνειρα – Πισίνα, solarium και ολόκληρο γυμναστήριο (BINTEO)

- Advertisement -

Ο Νίκος Κοκλώνης ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα το 2016 όταν παρουσίαζε μια ταξιδιωτική εκπομπή το Celebrity Travel που εν τέλει είχε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης .

Σε παλαιότερη του συνέντευξη είχε αναφέρει ο παραγωγός: «Είχα τέσσερις Ferrari τότε. Όταν κάναμε τα γραφεία στη Νέα Υόρκη άρχισε μια ζωή χαρισάμενη. Σπίτια, γραφεία, γνωριμίες με την καλή κοινωνία της Νέας Υόρκης, ταξίδια, διάσημοι κολλητοί, meetings, φιλανθρωπίες, βοήθεια στα ορφανά, ότι μπορείς να φανταστείς. Το σπίτι της Δυναστείας μπροστά στο σπίτι που είχα στη Νέα Υόρκη ήταν λίγο. Είχε ορόφους, μάρμαρα, έργα τέχνης».

Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, είχε ζήσει τη μεγάλη ζωή, ενώ ξεκίνησε με πολύ μικρό κεφάλαιο την εταιρεία του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχα τέσσερις Ferrari τότε. Όταν κάναμε τα γραφεία στη Νέα Υόρκη άρχισε μια ζωή χαρισάμενη. Σπίτια, γραφεία, γνωριμίες με την καλή κοινωνία της Νέας Υόρκης, ταξίδια, διάσημοι κολλητοί, meetings, φιλανθρωπίες, βοήθεια στα ορφανά, ότι μπορείς να φανταστείς. Το σπίτι της Δυναστείας μπροστά στο σπίτι που είχα στη Νέα Υόρκη ήταν λίγο. Είχε ορόφους, μάρμαρα, έργα τέχνης».

Το 2020 ο Νίκος Κοκλώνης άνοιξε την πόρτα της υπερπολυτελούς βίλας του στα Νότια Προάστια και ξενάγησε τους τηλεθεατές του Happy Day σε όλους τους χώρους της.

 

«Έχω μέσα έγγραφα, πράγματα και δεν θέλω να μπαίνει μέσα όποιος κι όποιος», εξήγησε ο παρουσιαστής, σχολιάζοντας τον κωδικό στην είσοδο του γραφείου.

Μέσα απο την περιήγηση του σπιτιού του, μας δείχνει την τεράστια πισινά , το γυμναστήριο του αλλά και τα ακριβά πατώματα, το μαρμάρινο τζάκι αλλά και τα κρυστάλλινα φωτιστικά που τραβάει το ενδιαφέρον σε όσους επισκεφτούν την οικεία του .

Πηγή: eleftherostypos.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα