Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΜόδα ή τρόπος ζωής ο ναργιλές;

Μόδα ή τρόπος ζωής ο ναργιλές;

Κάνεις δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο ναργιλές μπήκε για τα καλά στις ζωές μας. Τι ακριβώς είναι όμως; Έχεις δοκιμάσει; Πολύ κάθονται με την παρέα τους και απολαμβάνουν την χαλάρωση που προσφέρει το κάπνισμα ναργιλέ. Άλλοι το κάνουν και μόνοι, το απολαμβάνουν. Μήπως είναι τελικά μια μόδα μόνο;

Βρες τον ναργιλέ που σου ταιριάζει.

Ο ναργιλές έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και δεν νομίζω να φύγει σύντομα. Ναι ξεκίνησε σαν μόδα, όλοι ήθελαν να “δοκιμάσουν”, αλλά τελικά είναι ένα μέσω χαλάρωσης και κοινωνικοποίησης. Μας έφερε πιο κοντά τις μέρες του κορονοϊού, μαζευόμασταν στα σπίτια και “κάναμε” ένα ναργιλέ. Προσωπικά είναι κάτι που μου αρέσει, πέρα από την μόδα και έχω στο σπίτι για να απολαμβάνω όποτε θέλω. Σε στιγμές που παρακολουθώ μια ταινία ή και τα πρωινά στο γραφείο, την ώρα της δουλειάς.

Η ιστορία του είναι μεγάλη. Πολλές είναι οι χώρες που τον διεκδικούν, σαν χώρα προέλευσης. Ένα είναι το σίγουρο βέβαια, ότι άρχισε από την ανατολή. Αφού διαδόθηκε και ένα γνωστός στον δυτικό κόσμο, εμφανίστηκε μέχρι και στα κινούμενα σχέδια της Disney, στην Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων, με την μορφή μιας κάμπιας καπνίσματος. Σίγουρα σήμερα έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και έχει ξεφύγει από μία απλή μόδα. Έχει εξελιχθεί σε κίνημα.

Βρες τον ναργιλέ που σου ταιριάζει.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα