Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜενεγάκη: Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του συμβολαίου της και ο τίτλος της...

Μενεγάκη: Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του συμβολαίου της και ο τίτλος της νέας εκπομπής στο Mega

H Ελένη Μενεγάκη υπέγραψε με το Mega και μάθαμε λεπτομέρειες του συμβολαίου της αλλά και τον πιο πιθανό τίτλο που θα έχει η νέα της εκπομπή!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ανακοίνωση ανέφερε: “Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες. Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες. Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά.

Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022”!

Σήμερα, η εκπομπή Έλα Χαμογέλα και η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου αποκάλυψε ότι οι συνομιλίες για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη είχαν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα και οι υπογραφές έπεσαν στις αρχές αυτής της εβδομάδας.

Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας θα έχει «μακρά διάρκεια», είναι κλειστό τριετές με όρους που εξασφαλίζουν όσα η ίδια η παρουσιάστρια επιθυμεί σχετικά με το περιεχόμενο αλλά και τους συνεργάτες της νέας εκπομπής της στο Mega.

Η εκπομπή θα βγαίνει από τα στούντιο της Fos Productions και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ο πιο πιθανός τίτλος της εκπομπής της θα είναι το «Ελένη μου» και όχι το «Ελένη» που ήταν στον Alpha.

πηγή www.gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα