Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαριαλένα Ρουμελιώτη: Το πλάνο φωτιά που τρέλανε κόσμο

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το πλάνο φωτιά που τρέλανε κόσμο

Πλάvα μοναδικά είδαμε με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κλέβει την παράσταση στ0 Survivor. Στο πάρτυ της ένωσης είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους παίκτες -και κυρίως τις παίκτριες!- στα καλύτερά τους, με μία εξ’ αυτών μας μας χαρίζει μία από τις εικόνες που συζητήθηκαν όσο ελάχιστες απόψε στο Twitter.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία μπήκε στο vτους μαζί με τον πρώην της, Σάκη Κατσούλη, με την κάμερα να μην ξεκολλά από πάνω της.  Μπλε και Κόκκινοι βρέθηκαν σε ντουζιέρες, ώστε να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο μετά από τρεις μήνες! Όπως θα δείτε το νερό ήταν… άφθονο και η αίσθηση του αφρόλουτρου στο σώμα ανέβασε την διάθεση τους, με τους παίκτες να μην μπορούν να συγκρατήσουν τη χαρά τους.

Τα πλάνα εστίασαν στα καλλίγραμμα κορμιά ανδρών και γυναικών, με κάποια πλάνα να δείχνουν ακόμα περισσότερο τη σέξι πλευρά κάποιων παικτριών. Ελευθερία Ελευθερίου και Μαριαλένα Ρουμελιώτη χάρισαν όμορφες εικόνες στους τηλεθεατές με το… απολαυστικό τους μπάνιο. Στο τέλος όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν ο ένας τον άλλον. Στις εμφανίσεις ξεχώρισε η Μαριάνθη, με το κόκκινο της φωτιάς φόρεμα που επέλεξε, γεγονός που επεσήμανε και ο Γιώργος Λιανός, αλλά και η Καρολίνα με το μίνι φόρεμα που θύμιζε Jlo.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

svg%3E

svg%3E

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα