Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΛάρισα: Σέξι αγρότες και αγρότισσες στο ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιάς(ΦΩΤΟ)

Λάρισα: Σέξι αγρότες και αγρότισσες στο ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιάς(ΦΩΤΟ)

Οι αγρότες από τη Σκοπιά Φαρσάλων ξαναχτυπούν και επανέρχονται με ένα νέο, «καυτό» ημερολόγιο για το 2021 από τον Πολιτιστικό Συλλόγο Σκοπιάς.

Στη νέα «εκρηκτική» φωτογράφιση για το 2021, όπως επισημαίνεται από το larissanet.gr. φιλοξενούνται και τα κορίτσια του χωριού στο νέο αγροτικό ημερολόγιο, πλαισιώνοντας τα αγόρια.

Ποζάρουν και φωτογραφίζονται στις καθημερινές δουλειές στα χωράφια, με διαφορετικές λήψεις και χρώματα ανάλογα την εποχή.

Έτσι, εμφανίζονται ταΐζοντας τα ζώα στον στάβλο και στην ύπαιθρο, αρμέγοντας παραδοσιακά με τα χέρια αλλά και σύγχρονα με αρμεκτήριο, σκαλίζοντας τα βαμβάκια και τραβώντας τα λάστιχα για το πότισμα, φορτώνοντας μπάλες με άχυρο για τα ζώα, μαζεύοντας τις ρώγες από το αμπέλια, τα καρύδια από τα δέντρα ή σπέρνοντας ξανά τη γη για τη νέα καλλιεργητική χρονιά.

Πίσω από την ιδέα και την επιμέλειας του νέου εγχειρήματος, βρίσκεται ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκοπιάς, Ηλίας Τσούτσος, ο οποίος αναφέρει ότι:

«Πρόκειται για το νέο μας ημερολόγιο για το 2021, το οποίο αποτελείται από παιδιά του χωριού μας, από 10 αγόρια και 4 κορίτσια, ποζάροντας σε καθημερινές εργασίες καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, έτσι ώστε να στρέψουμε τον κόσμο πίσω στα χωριά μας, να αποκτήσουν ξανά την παλιά αίγλη που έχουν χάσει».

Δείτε παρακάτω τις 12 φωτογραφίες του νέου ημερολογίου για το 2021:

           

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα