Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚωνσταντίνος Καζάκος και Ιωάννα Μαρτζούκου – Μαζί για χάρη του γιού τους

Κωνσταντίνος Καζάκος και Ιωάννα Μαρτζούκου – Μαζί για χάρη του γιού τους

Μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις.

Μαζί ξανά για χάρη του παιδιού. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και τη fashion director Ιωάννα Μαρτζούκου, μετά τον οριστικό χωρισμό του ηθοποιού από τη χορεύτρια Βασιλική Μακρή, αποκατέστησαν τις σχέσεις τους και πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν στο ιστορικό θέατρο «Τζένη Καρέζη», στην οδό Ακαδημίας, μαζί με το μοναχογιό τους Ιάσονα προκειμένου να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Το δεντρόπαιδο» της βραβευμένης θεατρικής συγγραφέα Μισέλ Ριμλ. Το πρώην ζευγάρι διατηρεί πλέον άριστες σχέσεις και οι δυο τους προσπαθούν να κάνουν πράγματα οικογενειακώς για το καλό του γιου τους Ιάσονα, καθώς θα τους ενώνει πάντα η αγάπη για το παιδί τους.

Μάλιστα, η πανέμορφη Ιωάννα Μαρτζούκου ανέβασε post στο Ιnstagram με μια συγκινητική φωτογραφία με το γιο της να κοιτάει το πορτρέτο της γιαγιάς του Τζένης Καρέζη, με τα χέρια σηκωμένα, σαν να πηγαίνει να την αγκαλιάσει. Λίγες ώρες αργότερα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος πόσταρε κι εκείνος μια αντίστοιχης αισθητικής φωτογραφία, με τον ίδιο και το γιο του κάτω από το πορτρέτο του Κώστα Καζάκου, γράφοντας στη λεζάντα «τρεις γενιές Καζάκοι».

Η Σάσα Σταμάτη από την «ΟΝ time» επικοινώνησε με την Ιωάννα Μαρτζούκου προκειμένου να μας μιλήσει για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της. «Ο Κωνσταντίνος είναι ο μπαμπάς μας. Πάντα θα μας συνδέει η αγάπη μας για το υπέροχο και χαρισματικό παιδί που κάναμε μαζί» μας είπε.
Ωστόσο, σε ερώτησή αν υπάρχει σενάριο επανασύνδεσης, μας απάντησε αφοπλιστικά: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανασύνδεσης. Άλλωστε, εδώ και αρκετό διάστημα και αφότου φυσικά βγήκε το διαζύγιό μας από τον Κωνσταντίνο, έχω προχωρήσει τη ζωή μου έπειτα από αρκετό καιρό. Είμαι με έναν άνθρωπο που εκτιμώ και θαυμάζω απεριόριστα».

Να σημειώσουμε ότι η Ιωάννα Μαρτζούκου διατηρεί άριστες σχέσεις με όλη την οικογένεια Καζάκου, καθώς είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον πεθερό της, ο οποίος μετά το διαζύγιό της από τον Κωνσταντίνο τη στήριξε σαν πατέρας της!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός ΕπικοινωνίαςΔιαβάστε Ακόμα