Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήLifestyleΚωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Δεν θα απολογηθώ για τις αναρτήσεις από το εξωτερικό, δεν...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Δεν θα απολογηθώ για τις αναρτήσεις από το εξωτερικό, δεν κάναμε τίποτα παράνομο”

Πριν από μερικές εβδομάδες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδεψε με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθακωστόπουλο στην Αίγυπτο για να γιορτάσουν τα γενέθλια του. Ωστόσο, αυτό τους το ταξίδι προκάλεσε αρκετά αρνητικά σχόλια.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό “Εγώ” τόνισε ότι δεν μετανιώνει για κάτι αφού η μετακίνησή της ήταν καθ’ όλα νόμιμη.

Πριν από κάποιες μέρες κάνατε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δέχτηκες πολλά αρνητικά σχόλια.

“Στο ταξίδι αυτό ήμασταν καθόλα νόμιμοι. Ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο, κάναμε μοριακά τεστ και ό,τι αρμόζει στην παρούσα συνθήκη. Πήγαμε αυτό το ταξίδια για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του συντρόφου μου, θέλοντας να ομορφύνουμε όσο μπορούμε την καθημερινότητά μας. Δεν ήταν κανενός μας στόχος να προβάλλουμε κάτι προκλητικό. Δυστυχώς πήρε μια διάσταση που δεν μου άρεσε. Σίγουρα “δεν ζούμε στον κόσμο μας”… γιατί άκουσα πολλά επικριτικά σχόλια”.

Σε στενοχωρεί που επικρίθηκες από μία μερίδα κόσμου από τη στιγμή που ταξίδεψες νομίμως;

“Φυσικά και με στενοχωρεί. Δεν υπάρχει άνθρωπος του οποίου το όνομα να γράφεται για αρνητικό λόγο και να συμβιβάζεται με αυτό. Ακόμα και 40 χρόνια να βρίσκεσαι στην τηλεόραση. Εγώ, στα δέκα χρόνια πλέον, δεν υπάρχει φορά που να διάβασα κάτι αρνητικό και να το προσπέρασα. Εννοείται έχω τις ευαισθησίες μου και φυσικά ενοχλούμαι, κυρίως επειδή υπάρχουν οι οικογένειές μας από πίσω”.

Μετανιώνεις που έκανες αυτές τις αναρτήσεις;

“Όχι γιατί δεν κάναμε κάτι παράνομο. Δεν θα απολογηθώ για την απόφασή μου, σίγουρα όμως με ενόχλησαν οι αντιδράσεις και η τοποθέτηση κάποιων συναδέλφων μου. Στην ζωή λένε ότι δεν πρέπει να παίρνεις μια απόφαση αλλά να ζεις και με αυτή. Εγώ στηρίζω τις αποφάσεις μου, αλλά όσο δυναμικός και να είσαι υπάρχει και η ευαίσθητη πλευρά των ανθρώπων”.

χορηγός επικοινωνίας

 

Διαβαστε Ακομα