Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΚαλλιρόη Μυριαγκού: Η αποχή της από την τηλεόραση και η κρυμμένη προσωπική...

Καλλιρόη Μυριαγκού: Η αποχή της από την τηλεόραση και η κρυμμένη προσωπική της ζωή (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Συνέντευξη στην εκπομπή “Breakfast@star” έδωσε η Καλλιρόη Μυριαγκού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την αποχή της από την τηλεόραση.

«Δεν αισθάνομαι πολύ άνετα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και πάντα σε ρωτάνε στις συνεντεύξεις πράγματα για την προσωπική σου ζωή. Δεν μπορώ πολύ εύκολα να μιλήσω για τον εαυτό μου. Προτιμώ να κρύβομαι πίσω από ένα ρόλο και να μην φαίνομαι εγώ, δεν μου είναι άνετο.

Θέλω να επιστρέψω τηλεοπτικά, δεν έχω πει όχι σε κάτι, απλά θέλω να είναι κάτι διαφορετικό, να μην είναι κωμωδία σώνει και ντε. Να είναι ένας άλλος ρόλος, γιατί πάνω κάτω στην τηλεόραση μας ζητάνε να κάνουμε το ίδιο», είπε αρχικά η Καλλιρόη Μυριαγκού.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού είπε στη συνέχεια: «Και γι αυτό τόσα χρόνια απέχω γιατί μου ζητάνε το ίδιο πράγμα, θα προτιμούσα να έρθει μια άλλη πρόταση, ανατρεπτική με έναν τρόπο από αυτό που έχουν στο μυαλό τους για μένα. Δεν υπάρχει πια φαντασία στο χώρο αυτών που γράφουν, αυτών που κάνουν τα κάστινγκ, στους σκηνοθέτες… Δεν υπάρχει φαντασία και ρίσκο».

Κλείνοντας, η Καλλιρόη Μυριαγκού πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να πάρει κάποιος ένα πρόσωπο που ο κόσμος βλέπει 30 χρόνια κάθε μεσημέρι για κάτι διαφορετικό. Έχω πει τόσα όχι στο παρελθόν που μάλλον λένε ότι αυτή δεν θέλει κι έχουν σταματήσει να με παίρνουν τηλέφωνο».

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα