Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΙωάννα Τούνη: Ξεπερνάει για ακόμη μία φορά τα όρια-Δες πως γκρέμισε το...

Ιωάννα Τούνη: Ξεπερνάει για ακόμη μία φορά τα όρια-Δες πως γκρέμισε το Instagram!

Η Ιωάννα έγινε γνωστή από το σόου μόδας My Style Rocks. Όμως έχει χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία στο Instagram, που την κατατάσσει στις πιο επιτυχημένες Influencers της Ελλάδας. Μπορεί να μην πάει στο Survivor 4, για να την θαυμάζουμε στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, όμως να την είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στις αμμουδιές του Ντουμπάι.

Κάθε μέρα οι θαυμαστές της αυξάνονται όλο και περισσότερο, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά της ήταν τέταρτο στις αναζητήσεις του κόσμου για το 2020! Διόλου ευκαταφρόνητο κάτι τέτοιο, καθώς δεν είναι και πολύ εύκολο να το πετύχει κάποιος.

ιωαννα τουνη,ιωαννα τουνη,ιωαννα τουνη instagram,ιωαννα τουνη συντροφοσ,ιωαννα τουνη υψοσ,ιωαννα τουνη καταγωγη,ιωαννα τουνη γιαννησ σιδερακησ,ιωαννα τουνη ινσταγκραμ,ιωαννα τουνη βιογραφικο,ιωάννα τούνη ηλικια

Όμορφη γυναίκα, με ταπεραμέντο, μαγνήτισε από την πρώτη στιγμή σχεδόν όλα τα βλέμματα. Έχει μαγέψει το κοινό με τις εκρηκτικές της επιλογές, που αναδεικνύουν στο έπακρο τα πλουσιοπάροχα προσόντα της.

Έτσι η θρυλική πλέον Ιωάννα Τούνη φροντίζει πάντα να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και των θαυμαστών της! Η κοπέλα είναι συγκλό και το αψεγάδιαστο κοpμί της υπερσυγκλό!

Δες πως τρέλανε αυτή τη φορά το Instagram…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα