Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΙωάννα Σαρρή: Η καυτή εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που έριξε το Instagram

Ιωάννα Σαρρή: Η καυτή εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που έριξε το Instagram

Το «σώμα» του GNTM σε μία ακόμα απίστευτη πόζα.

Την γνωρίσαμε μέσα απο το GNTM και πλέον η Ιωάννα Σαρρή έχει το παρατσούκλι “το σώμα” αφού διαθέτει ένα απο τα πιο εντυπωσιακά κορμιά που έχουν περάσει ποτέ απο Ελληνικό ριάλιτι και μάλιστα απο το Greece’s Next Top Model.

Μπορεί να μην κατέκτησε τη πρωτιά ωστόσο μπόρεσε να μείνει βαθιά χαραγμένη στις σκέψεις πολλών όσων παρακολουθούσαν μανιωδώς το ριάλιτι. Η Ιωάννα διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της νέας γενιάς μοντέλων που έρχονται για να εδραιωθούν στην ελληνική μόδα.

Το μοντέλο που με κάθε της φωτογραφία και εμφάνιση ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη αυτή την φορά δεν χρειάζεται να βγει στο μπαλκόνι και να κάνει όλη την γειτονιά της να κοιτάει με το στόμα ανοικτό, αλλά το κάνει ακόμα καλύτερα με μια νέα ανάρτηση φωτιά. Με τα δίμετρα πόδια της να κάνουν την διαφορά η Ιωάννα καταφέρνει με σταθερά βήματα και έχοντας ως εργαλείο το Instagram να βρίσκεται πάντοτε στην επικαιρότητα και στο Top των προτιμήσεων του ανδρικού κοινού, το οποίο μαγεύτηκε από τη πρώτη της παρουσία στο ριάλιτι του Star.

Η Ιωάννα Σαρρή φωτογραφίζεται ξανά έτσι όπως δεν τολμάει καμία άλλη και ανεβάζει τη διάθεση και όχι μόνο σε όλο τον κόσμο με το ανοικτό πουκάμισο της. Μην περιμένετε να δείτε κάτι απο μέσα….απλά δεν φοράει τίποτα άλλο, απλά το ανοικτό πουκάμισο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Sarri (@iwanna_sarri)

Πηγή: pagenews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα