Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΙωάννα Μαλέσκου: Όταν ανέβασε την πιο καυτή φωτογραφία της στο Instagram

Ιωάννα Μαλέσκου: Όταν ανέβασε την πιο καυτή φωτογραφία της στο Instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι από τις πιο σέξι παρουσίες της φετινής σεζόν στην ελληνική τηλεόραση, ενώ έχει και έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο Instagram.

Η ξανθιά παρουσιάστρια πολλές φορές φοράει αποκαλυπτικά ρούχα που τονίζουν τα δυνατά της σημεία, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Μάλιστα, πρόσφατα ακολούθησε τον Μάριο Χεζόνια, τον παίκτη του Παναθηναϊκού, μέσω του λογαριασμού της σκυλίτσας της στη συγκεκριμένη πλατφόρμα και έγινε ο σχετικός χαμός.

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που η Ιωάννα Μαλέσκου «ρίχνει» το Instagram. Απλά τις άλλες φορές το κάνει με τις φωτογραφίες που αναρτά. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη φορά που επέλεξε ένα καυτό μίνι μαύρο φόρεμα και με βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις καθήλωσε το ανδρικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Love It» είχε ανεβάσει στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram τέσσερις φωτογραφίες με ένα μαύρο σύνολο που τόνιζε για τα καλά το υπέροχο κορμί της και τα «πλούσια» προσόντα της, με τα likes να είναι χιλιάδες μέσα λίγες ώρες.

svg%3E

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα