Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΙωάννα Μαλέσκου: Πόζαρε με το πιο αδιανόητο μίvι και ζάλισε τους followers...

Ιωάννα Μαλέσκου: Πόζαρε με το πιο αδιανόητο μίvι και ζάλισε τους followers της! Αν τολμάς δες!

Η ξανθιά παρουσιάστρια από την Πρέβεζα, έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να μιλούν για αυτήν. Το Δεκέμβριο του 2019 δέχτηκε πρόταση συνεργασίας από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει τον τρίτο κύκλο της εκπομπής μόδας My Style Rocks αλλά αρνήθηκε όπως επίσης αρνήθηκε και τη νέα πρόταση του ίδιου σταθμού στις αρχές του 2020…

για την παρουσίαση του ριάλιτι Big Brother και συνέχισε να παρουσιάζει το Καλό Μεσημέρι στο τοπικό κρητικό κανάλι. Τελικά φέτος αποφάσισε να αφήσει το αγαπημένο της νησί και να έρθει στην Αθήνα παρουσιάζοντας την εκπομπή “Love It” στο ΣΚΑΪ. Και πολύ καλά έκανε κατά τη γνώμη μας! Η πανέμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έχει γίνει η αιτία που βλέπουμε πρωινές εκπομπές!

ιωαννα μαλεσκου,ιωάννα μαλέσκου,ιωαννα μαλεσκου ηλικια,ιωαννα μαλεσκου συντροφοσ,ιωάννα μαλέσκου υψοσ,ιωαννα μαλεσκου εκπομπη,ιωαννα μαλεσκου γαμοσ,ιωαννα μαλεσκου καλλιστεια

Το να πει κανείς πως είναι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες αποτελεί μάλλον… προσβολή στην περίπτωσή της. Ο λόγος, απλός: δεν είναι απλά όμορφη – είναι εκθαμβωτική. Τα τέλεια χαρακτηριστικά της συνδυάζονται υπέροχα με το αψεγάδιαστο σώμα της και την αύρα της και δημιουργούν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα από εκείνα που σπάνια συναντά κανείς.

Όλοι έχουν να πουν κάτι καλό από αυτούς που την γνωρίζουν, έστω και λίγο, ενώ φαίνεται πως είναι πολύ καλή επαγγελματίας, που ξέρει τι θέλει, βάζει στόχους και δεν επηρεάζεται από κανένα και τίποτα.

Μιλάμε για την απόλυτη γυναίκα. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον κύκλο της τηλεόρασης, συνδυάζει την τέλεια εμφάνιση, τη θnλυκότητα, αλλά ταυτόχρονα την ευγένεια και την ηρεμία. Έχει έρθει για να μείνει και το δηλώνει με τον δυναμισμό, την ηρεμία και την σιγουριά που εκπέμπει.

Δες την έτσι και θα καταλάβεις για τι θηλυκό μιλάμε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα