Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΘανάσης Ευθυμιάδης: Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν γενναιόδωρη, μου έδωσε χώρο και με...

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν γενναιόδωρη, μου έδωσε χώρο και με έκανε συμπρωταγωνιστή της

- Advertisement -

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για τη σειρά «Ντόλτσε Βίτα», αλλά και τη συνεργασία του με την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αρχικά, ανέφερε για την απώλεια της συναδέλφου του: «Ήξερα ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Οπότε, σε τέτοιες περιπτώσεις, λες “καλύτερα να φύγει ο άνθρωπος και να ξεκουραστεί”».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίπτωση του πατέρα του, ο οποίος επίσης, έχει φύγει από τη ζωή.

«Θυμάμαι και από τον πατέρα μου, που είχε φτάσει στο σημείο να πει “παρακαλώ, πηγαίνετέ με σπίτι μου, θέλω να πεθάνω”. Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται κι έχει την επίγνωση ότι ταλαιπωρείται, αλλά και να μην έχει ο ίδιος την επίγνωση, την έχουν οι γύρω του που τραβάνε το λούκι…», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» και το ενδεχόμενο να επιστρέψει, δήλωσε: «Τώρα αν έκλεισε ο κύκλος του Ντόλτσε Βίτα, δεν μπορώ να το ξέρω, γιατί υπάρχουν ακόμα πολλά άτομα που παίζαμε εκεί και ζούμε. Κι εμείς να φύγουμε από αυτή τη ζωή, αφού το θέλουν οι άνθρωποι… Αυτό είχε κάνει και τότε, εντύπωση στο κανάλι, όταν πρωτοπαίχτηκε η σειρά, το πόσο αρέσει στους νέους ανθρώπους. Ήταν τολμηρά για την εποχή του και το σίριαλ αυτό και η ιστορία του».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν γενναιόδωρη μαζί μου, μου έδωσε χώρο και με έκανε να αισθανθώ συμπρωταγωνιστής της. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα νέο παιδί, όπως ήμουν εγώ».

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα