Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Όλγα Ντάλλα είναι νέα, όμορφη και θα σου φτιάξει την διάθεση!...

Η Όλγα Ντάλλα είναι νέα, όμορφη και θα σου φτιάξει την διάθεση! «Υγρός πειρασμός»

Θυμάται κανένας την φετινή νικήτρια του GNTM; Δυστυχώς όχι, θα πούνε οι περισσότεροι! Την περσινή νικήτρια την θυμάστε; Σίγουρα ναι, αλλά όχι όπως την Όλγα Ντάλλα!

Μπήκε ξαφνικά στην ζωή μας το περσινό φθινόπωρο και κατάφερε να μας εντυπωσιάσει μέσα απο το ριάλιτι μοντέλων του Star, όπου ήταν η μια απο τις δύο κοπέλες που έφτασαν στον τελικό.

Σίγουρα η νικήτρια Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν πιο έτοιμη σαν μοντέλο, η πρώην κολυμβήτρια του Ολυμπιακού κατάφερε να γίνει μια απο τις πιο αγαπητές παρουσίες που πέρασε απο το Greece’s Next Top Model.

Το πανέμορφο ξανθό μοντέλο έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχτεί και να γίνει κάτι καλύτερο απο ένα ακόμα μοντέλο που θα κάνει καριέρα στο Instagram.

Στο χέρι της είναι άλλωστε να τα καταφέρει όπως κατάφερε να πείσει τους κριτές και να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος στην αρχή που την θεωρούσαν απλά μια όμορφη κοπέλα.

Άλλωστε η Όλγα Ντάλλα έχει κάνει μια απο τις καλύτερες φωτογραφίσεις στο ριάλιτι μοντέλων, αυτή που πόζαρε πάνω στο άλογο και κατάφερε να καθηλώσει όλη την Ελλάδα με τα εντυπωσιακά πλάνα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

Είναι αλήθεια ότι είναι ένας «Υγρός πειρασμός», αφού μέσα στο υγρό στοιχείο το μοντέλο είναι λες και έχει γεννηθεί!

Αυτό άλλωστε το αποδεικνύουν και οι παρακάτω φωτογραφίες της

Πηγή: tvfreaks.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα