Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyle“Η Παναγιώταρου και ο Σχίζας χωρίσανε και η άλλη ανεβάζει τις κούτες...

“Η Παναγιώταρου και ο Σχίζας χωρίσανε και η άλλη ανεβάζει τις κούτες από το σπίτι ημίγυμνη”

- Advertisement -

Τη δική της άποψη για τον χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα εξέφρασε η Ελισάβετ Σπανού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Γειά σου”.

«Τον Στάθη Σχίζα τον έχω συναναστραφεί ελάχιστα σε κάποιο event. Έχουμε ανταλλάξει κάποιες κουβέντες. Τον Στάθη μπορώ να πω ότι τον έχω καταλάβει λίγο καλύτερα. Ενώ συνήθως σε έναν χωρισμό πρέπει να λυπόμαστε γιατί πραγματικά οι χωρισμοί είναι κάτι πολύ δυσάρεστο, στη συγκεκριμένη περίπτωση δε μπορώ να πω ότι μου συνέβη κάτι τέτοιο. Πάντα απορούσα πως αυτοί οι δυο άνθρωποι ήταν μαζί. Μου φαινόντουσαν εκ διαμέτρου αντίθετοι.

Η εικόνα που έχω για τον Στάθη, είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, ένα πολύ ηθικό παιδί, αξιοπρεπές, με λόγο. Αντίθετα, η κυρία Παναγιώταρου, χωρίς να τη γνωρίζω, από αυτά που βλέπω στα social media της και το πως παρουσιάζεται, μου φαίνεται πολύ διαφορετική. Σίγουρα πολύ πιο εξωστρεφής, ας το αφήσω εκεί.

Όλο αυτό υποτίθεται ότι ήταν ένας πάρα πολύ μεγάλος έρωτας. Κατά τη διάρκεια αυτού του πολύ μεγάλου έρωτα, ο άνθρωπος αυτός απουσίασε σχεδόν έναν χρόνο. Χωρίσανε μια εβδομάδα και η άλλη ανεβάζει τις κούτες από το καινούργιο της σπίτι ημίγυμνη. Τι να σχολιάσω ακριβώς. Τι θέλεις να σου πω; Τι δε καταλαβαίνουμε ακριβώς; Είναι ξεκάθαρο. Εξέφρασε το συναίσθημα μου και του είπα ότι όλα γίνονται για καλό και μου είπε ευχαριστώ», δήλωσε η Ελισάβετ Σπανού για τον χωρισμό Σχίζα – Παναγιώταρου.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα