Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα στα 50 της χρόνια

Η Ναόμι Κάμπελ έγινε μητέρα στα 50 της χρόνια

Η Ναόμι Κάμπελ αποκάλυψε σήμερα ότι στα 50 της χρόνια έγινε μητέρα. Το μοντέλο μοιράστηκε μια εικόνα όπου φαίνονται τα πατουσάκια του νεογέννητου και έγραψε: «Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να είμαι η μητέρα της, είναι τιμή μου να έχω αυτή την τρυφερή ψυχή στη ζωή μου δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω τον δεσμό ζωής που μοιράζομαι μαζί σου άγγελέ μου. Δεν υπάρχει σπουδαιότερη αγάπη».

Το διάσημο μοντέλο «τάγκαρε» τη μητέρα της Valerie Morris – Campbell στη φωτογραφία, αλλά δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi)

Τα ευχάριστα νέα έρχονται λίγο μετά την αποκάλυψη ότι σκεφτόταν εδώ και καιρό να αποκτήσει παιδιά. «Σκέφτομαι ότι θέλω να κάνω παιδιά όλη την ώρα» είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της στη Metro, ενώ είχε μιλήσει και για τη… βιολογική πίεση που νιώθουν οι γυναίκες εξαιτίας του χρόνου που περνάει. «Τώρα με τον τρόπο που λειτουργεί η επιστήμη νομίζω ότι μπορώ να το κάνω όταν πραγματικά το θελήσω». Μάλιστα στην ίδια συνέντευξη είχε τονίσει πως δεν θα επιθυμούσε να κάνει μόνη της ένα παιδί. «Το παιδί μου θέλω να έχει την πατρική φιγούρα» είχε πει το διάσημο μοντέλο.

Ωστόσο, μόλις ένα χρόνο πριν είχε δηλώσει ότι δεν ήταν έτοιμη να γίνει μητέρα, λέγοντας: «Όχι ακόμα, δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το σύμπαν». Εκείνη την εποχή η Ναόμι είχε «κρυφά» ραντεβού με τον ποπ σταρ Λιαμ Πέιν. Το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο μήνες προτού τερματίσει τη σχέση του τον Απρίλιο που μας πέρασε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα