Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Μαντώ για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» – “Ο λόγος...

Η Μαντώ για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» – “Ο λόγος που αρνήθηκα να παρευρεθώ είναι γιατί…”

Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού παραχώρησε η Μαντώ. Η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την ιστορία που δημιουργήθηκε, μετά την άρνησή της να εμφανιστεί στην εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Αρνηθήκατε να πάτε στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου λόγω του ότι δεν θα είχατε οικονομικές απολαβές. Γιατί πιστεύετε ότι δεν πληρώνουν;

Πιστεύω ότι δεν πληρώνουν λόγω κακής συνήθειας του παρελθόντος. Ίσως φταίμε κι εμείς οι καλλιτέχνες, που δεν έχουμε επιμείνει τόσα χρόνια. Εγώ στη συγκεκριμένη εκπομπή ζήτησα να πληρωθώ γιατί ήταν ένα μουσικό τηλεοπτικό προϊόν. Δηλαδή, δεν θα ζητούσα ποτέ να πληρωθώ από ένα talk show, αν και στο εξωτερικό να ξέρεις πληρώνονται όλοι ανεξαιρέτως. Ευτυχώς όμως, με  όλη αυτή την προσπάθεια και κινητοποίηση η οποία ξεκίνησε από εμένα και ακολούθησαν όλα τα σωματεία και οι περισσότεροι συνάδελφοι, έγινε αποδεκτό και αυτή τη στιγμή τα κανάλια μας πληρώνουν.

Περιουσία κάνατε μετά από τόσα χρόνια μουσικής καριέρας;

Όχι, δεν έχω κάνει γιατί εγώ είμαι ας το πούμε, μοντέρνα τραγουδίστρια πιο πολύ και τα πολλά λεφτά συνήθως πηγαίνουν στους λαϊκούς. Δεν είχα τεράστιες απολαβές. Έβγαλα χρήματα, αλλά σε καμία περίπτωση αυτά που έβγαζαν οι πρώτες φίρμες. Αυτό που κατάφερα να κάνω είναι να πάρω ένα σπίτι. Αυτή είναι όλη μου η περιουσία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα