Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήLifestyleΗ Ευγενία Σαμαρά βγάζει τα ρούχα της μπροστά στην κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ευγενία Σαμαρά βγάζει τα ρούχα της μπροστά στην κάμερα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ευγενία Σαμαρά φέτος έχει καταφέρει να μας είναι απαραίτητη και άκρως αναγκαία. Η πανέμορφη ηθοποιός σαρώνει φέτος με την παρουσία της στον Σασμο, την αγαπημένη σειρά που έχει καθηλώσει τους πάντες μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha.Εχοντας το ρόλο της Στέλλας της δικηγόρου η Ευγενία Σαμαρά ξετυλίγει φέτος το απίστευτο υποκριτικό ταλέντο της και σταματάει πλέον να είναι τα κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το ράδιο αρβύλα

Πραγματικά εντυπωσιακή καθηλώνει με την ερμηνεία της και πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι το μέλλον είναι όλο δικό της.

Οι Ράδιο Αρβύλα φέτος μας άφησαν νωρίς τηλεοπτικά και η πραγματικότητα είναι ότι με όλα αυτά που έγιναν φέτος με τον πρώην συνεργάτη τους πλέον, τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ίσως και να μην τους δούμε και τόσο γρήγορα πίσω στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Αφού είπαν και έκαναν ότι έκαναν με το θέμα του πρώην συνεργάτη τους, είπαν να αφιερώσουν και ένα κομμάτι απο την εκπομπή τους και για την πρώην συνεργάτιδα τους , την ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά.

Οι Ράδιο Αρβύλα την θυμήθηκαν ξανά, μετά απο χρόνια και αποφάσισαν να μοιραστούν ένα βίντεο με την ηθοποιό απο μια σειρά που συμμετείχε και μάλιστα να σχολιάσουν το ότι βγάζει τα ρούχα της, ενώ όσο ήταν εκεί στο Ράδιο Αρβύλα, δεν το έκανε ποτέ!!

Δείτε το βίντεο εδώ και βγάλτε τα συμπεράσματα σας μόνοι σας

 Διαβάστε Ακόμα