Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΗ ανάρτηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου μέσα από το νοσοκομείο - «Η ζήλια,...

Η ανάρτηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου μέσα από το νοσοκομείο – «Η ζήλια, η κακία και ο φθόνος έχουν φωλιάσει στις ψυχές μερικών»

Μία ξαφνική αδιαθεσία και στη συνέχεια, μια λιποθυμία έστειλε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου στο νοσοκομείο.Ο γνωστός μουσικός έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κι ενημέρωσε το κοινό του για την κατάσταση της υγείας του.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στα κακόβουλα μηνύματα που δέχτηκε, ενώ ευχαρίστησε τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση που είναι στο πλευρό του.

Συγκεκριμένα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανάρτησε μια φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο, και στη λεζάντα έγραψε: «Αγαπημένοι μου καλημέρα, όπως ξέρετε οι τελευταίες μέρες ήταν για μένα δύσκολες…έφτασα κάποια στιγμή να ζω με 38 παλμούς χωρίς αισθήσεις… Οι πληγές του παρελθόντος είναι τα παράσημα του μέλλοντος».

«Σας ευχαριστώ για την ανιδιοτελή αγάπη, τα χιλιάδες μηνύματα με τις θερμές ευχές και την υποστήριξη σας για ακόμη μία φορά. Όσον αφορά κάποιους πικρόχολους είναι η τελευταία φορά που επέτρεψα σε κακεντρεχή σχόλια να με πικράνουν. Ειλικρινά η ζήλια, η κακία και ο φθόνος που έχουν φωλιάσει στις ψυχές μερικών τους εχει κάνει απάνθρωπους. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Εύχομαι να μην τύχει ποτέ σε κανέναν. Οι εξετάσεις είναι πολύ καλύτερες και οι παλμοί ανέβηκαν. Το θετικό είναι ότι με αφορμή αυτό ανακαλύψαμε μία δυσλειτουργία στην μητροειδή βαλβίδα της καρδιάς την οποία θα διερευνήσουμε περαιτέρω και θα διορθώσουμε πριν διογκωθεί το πρόβλημα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου, τους μαθητές μου και τους γιατρούς μου για την αμέριστη φροντίδα, κατανόηση και συμπαράσταση», συμπλήρωσε.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα