Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕυαγγελία Συριοπούλου: Το φόρεμά της άνοιξε και έπεσαν θύματα-Το απόλυτο σώμα!

Ευαγγελία Συριοπούλου: Το φόρεμά της άνοιξε και έπεσαν θύματα-Το απόλυτο σώμα!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε νηπιαγωγός και έπειτα ξεκίνησε να εργάζεται στο αντικείμενο των σπουδών της. Παράλληλα παρακολουθούσε σεμινάρια υποκριτικής στο “Θέατρο των Αλλαγών”, ενώ συμμετείχε στα Καλλιστεία των Δωδεκανήσων κερδίζοντας την πρώτη θέση με τίτλο Σταρ Δωδεκάνησα. Το 2008 ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε τρία χρόνια αργότερα.

Έτσι εγκατέλειψε το επάγγελμα της νηπιαγωγού και αφοσιώθηκε στην υποκριτική. Μετά την αποφοίτησή της, αποτέλεσε ένα από τα μέλη της θεατρικής ομάδας naan συμμετέχοντας σε διάφορες παραστάσεις. Συγκεκριμένα το 2011 συμμετείχε στην παράσταση “Κρήτες”, ενώ το 2012 στην παράσταση “Δον Κιχώτης”. Το 2013 έλαβε μέρος σε τρεις παραστάσεις “Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό”, “Η άλλη αίσθηση” και “Βάκχες”. Ακολούθησαν τα έργα “Η κοιμωμένη ξύπνησε”, “Πράματα & Θάματα” το 2014.

Το 2013 πέρασε από casting και πήρε το ρόλο της Ουκρανής Άννια Λίσιτσα στην οικογενειακή κωμική σειρά του Mega Channel Το σπίτι της Έμμας κάνοντας έτσι το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Εκεί τη σεζόν 2013-2014 συμπρωταγωνίστησε με τον Γιάννη Μπέζο και την Κάτια Δανδουλάκη υποδυόμενη μία νεαρή γυναίκα που ερωτεύεται έναν άνδρα ηλικιακά μεγαλύτερο της, με τον οποίο αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Την επόμενη σεζόν αποδέχτηκε την πρόταση του σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη για το γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματική σειρά Δικαίωση που προβλήθηκε από το Mega Channel. Εκεί υποδύθηκε τη Τζίνα Σωτηρίου, μια γυναίκα που αλλάζει την ταυτότητα της με σκοπό να πάρει εκδίκηση από την ίδια της τη μητέρα για τη δολοφονία του πατέρα της. Μετά από μικρό διάστημα τηλεοπτικής αποχής επέστρεψε το 2016 με μία guest εμφάνιση δύο επεισοδίων στον τρίτο κύκλο της κωμικής σειράς του Alpha TV Μην αρχίζεις την μουρμούρα.

Το καλοκαίρι του 2016 έγινε γνωστό πως πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην νέα καθημερινή κωμική σειρά του Alpha TV Έλα στη θέση μου. Εκεί από τον Οκτώβριο του 2016 έως σήμερα υποδύεται τη Ρενάτα Προκοπίου συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Μαρίνο Κόνσολο. Η παρουσία της στη σειρά συνεχίζεται μέχρι σήμερα για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν, έχοντας παρουσία σε περισσότερα από 800 επεισόδια.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα