Αρχική Lifestyle Ελεονώρα Μελέτη: Το δημόσιο ξέσπασμά της στο Instagram για το εργασιακό bullying...

Ελεονώρα Μελέτη: Το δημόσιο ξέσπασμά της στο Instagram για το εργασιακό bullying (ΦΩΤΟ)

«Μετά τους βιαστές του σώματος, σειρά έχουν οι “βιαστές της ψυχής”», δήλωσε η παρουσιάστρια
Μετά την απόφαση για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Ελεονώρα Μελέτη εξηγεί πως υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες, που πρέπει να διευθετηθούν στην κοινωνία μας εκτός από την σεξουαλική παρενόχληση και συγκεκριμένα, αναφέρεται στο εργασιακό bullying.

Με ένα Insta story η διάσημη παρουσιάστρια «ξέσπασε» σχετικά με το θέμα αναδημοσιεύοντας ένα κείμενο από το ελληνικό #metoo, το οποίο έλεγε: «Δημιουργείται νέο τμήμα στην επιθεώρηση εργασίας. Αποκλειστικά για την παρακολούθηση της βίας και παρενόχλησης στην εργασία».

Πάνω από το εν λόγω κείμενο, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε το δικό της μήνυμα: «Βλέπω ότι σας απασχολεί πολύ το θέμα του εκφοβισμού και όχι μόνο, στον χώρο εργασίας. Αφήνω αυτό εδώ. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι μπουλερ, αλλά και το ότι οι εταιρείες συχνά αντί να αντιμετωπίζουν ως “νταλκά” τον μπουλερ, αντιμετωπίζουν ως νταλκά το θύμα. Επειδή μίλησε και επειδή δεν μάσησε στα “έλα, αφού τον ξέρεις, σε παρακαλώ δώσε τόπο στην οργή”».

Αμέσως μετά, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μία νέα ανάρτηση γράφοντας: «Μετά τους βιαστές του σώματος σειρά να πάρουν κ οι βιαστές της ψυχής, οι εξευτελιστές της προσωπικότητας κ οι καταπατητές της αξιοπρέπειας. Σειρά να πάρουν οι μπούλερ».

Ο πρώην συνεργάτης της στην εκπομή «Ώρα για Μελέτη», Τάσος Τεργιάκης, έδειξε την υποστήριξή του στην παρουσιάστρια αναδημοσιεύοντας το μήνυμά της και σχολιάζοντας πάνω του: «Η ώρα της κρίσης θα έρθει και γι’ αυτόν…Μην ανησυχείς».

Πηγή: Protothema.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας

Must Read

- Advertisement -S-