Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΕλένη Φιλίνη: Αυτός είναι ο λόγος που κρύβει την ηλικία της

Ελένη Φιλίνη: Αυτός είναι ο λόγος που κρύβει την ηλικία της

Καλεσμένη στο «Ζήσε Αλλιώς» με τη Σοφία Αλιμπέρτη βρέθηκε η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο και τον λόγο που αποφεύγει να δηλώνει την ηλικία της.

«Σήμερα θα σας πούμε πως θα παγώσετε τον χρόνο χωρίς νυστέρι και γι΄αυτό φωνάξαμε την Ελένη Φιλίνη. Ορίστε, να η απόδειξη. Ο χρόνος σταματάει στην Ελένη Φιλίνη. Είναι ένα πλάσμα που κανείς δεν ξέρει πόσο χρονών είναι, δεν το έχει πει ποτέ! Καλά κάνει, της βγάζω το καπέλο. Μπορεί να μαντεύουν, αλλά κανείς δεν ξέρει. Το κάνει αυτό, όχι γιατί δεν θέλει να πει την ηλικία της. Πιστεύει ότι δεν υπάρχει ηλικία», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Και απάντησε η Ελένη Φιλίνη για τον λόγο που δεν λέει την ηλικία της: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ηλικία. Μου είχε πει και ο Ντίνος Ηλιόπουλος που ξεκίνησα μαζί του τότε: “Ελένη, μην λες την ηλικία σου. Όταν μεγαλώσεις θα λες εσύ την ηλικία σου, δεν θα σε πιστεύουν και θα σου βάζουν και πέντε χρόνια. Μην τη λες, ο καθένας θα λέει ότι θέλει για σένα”.

Ο χρόνος είναι σχετικός για όλους τους ανθρώπους. Η ταυτότητα μπορεί σε δέκα ανθρώπους να είναι ίδια και βλέπεις τελείως διαφορετικές ηλικίες», είπε η Ελένη Φιλίνη καλεσμένη στον ANT1.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα