Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔυσαρεστημένη η Tζένιφερ Γκάρνερ για τα εκατομμύρια που ξοδεύει ο Μπεν Άφλεκ...

Δυσαρεστημένη η Tζένιφερ Γκάρνερ για τα εκατομμύρια που ξοδεύει ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ

Πηγές από το περιβάλλον της πρώην συζύγου του ηθοποιού αναφέρουν ότι δεν της αρέσει που δίνει το «κακό παράδειγμα» στα παιδιά τους

Η Τζένιφερ Γκάρνερ μπορεί να έχει χωρίσει με τον Μπεν Άφλεκ από το 2018, πάντοτε όμως βρισκόταν στο πλευρό του πρώην συζύγου της και τον στήριξε όσο καμία, ειδικά στα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον εθισμό του στο αλκοόλ.

Όταν μάλιστα ο Άφλεκ τα ξαναβρήκε με την Τζένιφερ Λόπεζ, ήταν χαρούμενη που μπόρεσε να φτιάξει και πάλι τη ζωή του με μία γυναίκα που τον αγαπάει. Ωστόσο, κάποιες κινήσεις του 49χρονου ηθοποιού, φαίνεται πως έχουν δυσαρεστήσει την πρώην γυναίκα του.

Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η απόφαση του Άφλεκ να αγοράσει μία έπαυλη 67 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bel Air με τη Λόπεζ, δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα την Γκάρνερ, αφού φοβάται μήπως τα παιδιά πάρουν «κακό παράδειγμα και επηρεαστούν από την περιττή πολυτέλεια».

affleck__1_Η Τζένιφερ Γκάρνερ ήταν παντρεμένη με τον Μπεν Άφλεκ από το 2005 έως το 2018 κι έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά

Ένα άρθρο στο Life & Style υποστήριζε ότι υπήρξε μια έντονη λογομαχία μεταξύ του πρώην ζευγαριού, με την Γκάρνερ να ισχυρίζεται ότι ακόμα και για τα πρότυπα του Χόλιγουντ, είναι γελοίο να ξοδεύονται τέτοια ποσά, ενώ εξέφρασε την άποψη, πως η Λόπεζ τον μετατρέπει σε άπληστο. Η αλήθεια είναι ότι η Γκάρνερ δεν μένει σε κάποιο μικρό σπίτι, όμως φρόντιζε πάντοτε να μεγαλώνει τα τρία παιδιά τους χωρίς υπερβολές. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν είναι λίγοι κι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Άφλεκ δεν είναι καθόλου φτωχός και η Λόπεζ με καθαρή περιουσία που αγγίζει τα 450 εκατομμύρια, μπορεί να αγοράσει ότι θέλει και μόνη της.

Στη συνέχεια, το National Enquirer ανέφερε ότι ο πλούσιος τρόπος ζωής του Άφλεκ αναστάτωσε την Γκάρνερ αφού «μισεί την ιδέα να τον εκμεταλλεύονται», ενώ η ίδια πηγή υποστηρίζει πως «το ποσό των χρημάτων που βγαίνει από τον λογαριασμό του, δεν ταιριάζει με αυτό που έρχεται και η Τζεν εξακολουθεί να αισθάνεται την ανάγκη να προσέχει τον Μπεν όπως έκανε όταν παντρεύτηκαν».

24672818

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα