Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΔραματικές ώρες για την Μαρία Κορινθίου: «Το σώμα μου “χτύπησε κόκκινο”. Έχασα...

Δραματικές ώρες για την Μαρία Κορινθίου: «Το σώμα μου “χτύπησε κόκκινο”. Έχασα ακόμη και την όρασή μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου μίλησε η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός απάντησε για την παράσταση Τζόρνταν, αλλά και για το αν θα συνεχίσει και δεύτερη σεζόν στο Πρωινό.

«Το Τζόρνταν είναι μια παράσταση αρκετά απαιτητική. Αρκετά δύσκολη. Αυτή τη φορά το σώμα μου έπιασε “κόκκινα”. Υπήρξαν στιγμές με υπόταση, στιγμές που δε μπορούσα να δω. Στο παρελθόν, λόγω της παράστασης αυτής έχω πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο από υπερκόπωση» είπε η Μαρία Κορινθίου.

Όταν όμως η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε αν θα τη δούμε και του χρόνου στο Πρωινό του ΑΝΤ1, τότε εκείνη χαμογέλασε και με ένα βλέμμα γεμάτο νόημα είπε, «Εξαρτάται. Εξαρτάται από πολλά».

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες, μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό της στο instagram η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε πως η παράσταση «Τζόρνταν» αναβάλλεται για λόγους υγείας.

Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο από τις προετοιμασίες που κάνει κάθε φορά για τον μονόλογο που σκηνοθετεί ο σύζυγός της Γιάννης Αϊβάζης, γράφοντας πως η σωματική της αντοχή χτύπησε «κόκκινο» και αυτό την οδήγησε να πάρει την απόφαση να σταματήσει το έργο.

«Το JORDAN μου, η Σίρλευ μου… κομμάτι μου. Ένα έργο σπουδαίο, μοναδικό και υπερβολικά δύσκολο και απαιτητικό. Κάθε φορά στην σκηνή, όταν «ενώνομαι» με την Σίρλευ, όταν η ψυχή μου αγγίζει την ψυχή της Σίρλευ, αφήνω τα κομμάτια μου, με πόνο, με κόπο…γίνομαι χίλια κομμάτια ……και κάθε φορά μετά την παράσταση προσπαθώ να τα ξανακολλήσω αυτά τα κομμάτια, να επαναφέρω την ψυχή μου στο σώμα μου, που απλόχερα προσφέρω, και προσπαθώ να επανέλθω στο δικό μου κέντρο, στη Μαρία.

Δυστυχώς αυτή η παράσταση είναι τόσο σκληρή, όσο σκληρή μπορεί να γίνει όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά. Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα και εκεί όμως να επιμένω να μην δίνω σημασία στα σωματικά «σημάδια».

Έπιασα κόκκινο και φυσικά το σώμα διαμαρτυρήθηκε εντόνως. «Άκουγα», αισθανόμουν, αλλά ήλπιζα ότι όλα καλά είναι. Εντέλει το σώμα αποφάσισε, άσχετα αν η ψυχή μου είναι «εκεί»… τραβάω χειρόφρενο λοιπόν, αφήνω την λατρεμένη μου Σιρλείτσα να ξεκουραστεί… μαζί και εγώ.

Όσοι έχουν δει την παράσταση απλά ξέρουν. Σας λατρεύω και επιφυλάσσομαι, για την Σίρλευ, για τον Τζόρτναν, για εσάς. “Φως, αυτό είναι φως Τζόρνταν, φως, δεν είναι όμορφο; Πάει να πει πως ο Θεός σου χαμογελάει Τζόρτναν!» έγραψε η Μαρία Κορινθίου στο Instagram.

Πηγή: Enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα