Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Χωρισμός για το γνωστό ζευγάρι

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Χωρισμός για το γνωστό ζευγάρι

- Advertisement -

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως ακολουθούν στην προσωπική τους ζωή ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα. Το γνωστό ζευγάρι είχε επιλέξει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αμέσως μετά την επιστροφή της αθλήτριας από το Survivor All Star τον περασμένο Μάρτιο.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα χώρισαν λίγο πριν η ίδια αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, θεωρώντας λάθος την απόφασή της να συμμετάσχει στο reality επιβίωσης για τρίτη φορά.

Οι δυο τους επανασυνδέθηκαν μετά την αποβολή της αθλήτριας από το Survivor και μάλιστα πέρασαν μαζί τις διακοπές του Αγίου Πνεύματος, ανεβάζοντας φωτογραφίες με φίλους στα social media.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδίδει το T-Life, εδώ και κάποιες ημέρες ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα δεν μένουν πια μαζί, με την αθλήτρια να έχει φύγει από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα. Τις φήμες του χωρισμού πυροδότησε η «περίεργη» δραστηριότητα των δύο στα social media, αφού οι τελευταίες δημοσιεύσεις τους «προδίδουν» ότι δεν περνούν πια χρόνο μαζί.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα