Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔεν έχει ανάγκη ούτε Ρέμο ούτε Χατζηγιάννη: Αυτή είναι η πλήρης μυθική...

Δεν έχει ανάγκη ούτε Ρέμο ούτε Χατζηγιάννη: Αυτή είναι η πλήρης μυθική περιουσία της Ζέτας Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από τις κορυφαίες ηθοποιούς και παρουσιάστριες, με την ίδια ειδικά τα τελευταία χρόνια να έχει δημιουργήσει τη συνήθεια του «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1.

Η Μακρυπούλια, που μίλησε και στην εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη, βρίσκεται στην κορυφή εδώ και σχεδόν μια 20ετία, είτε ως ηθοποιός είτε ως παρουσιάστρια, με αποτέλεσμα φυσικά να εξαργυρώσει αυτή της την επιτυχία μέσα στα χρόνια.

Η ίδια, άλλωστε, βρίσκεται στον χώρο του θεάματος από τα 14 της χρόνια, δουλεύοντας σκληρά για να αποκτήσει, όσα έχει τώρα, εξασφαλίζοντας όλη της τη ζωή.

Η αλήθεια για την περιουσία της παρουσιάστριας

Το μέγεθος της περιουσίας της μόνο ευκαταφρόνητο δεν είναι. Πριν από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, λοιπόν, η δημοφιλής ηθοποιός, Ζέτα Μακρυπούλια, αγόρασε ένα κτίσμα στον Κεραμεικό, το οποίο αποτελούνταν από ένα μαγαζί και μία κατοικία. Μπορεί η ίδια να διαγράφει μια σημαντική πορεία στην τηλεόραση, το σινεμά και το θέατρο, δεν καβαλά ποτέ, όμως, το καλάμι και δεν ξεχνά τις «ρίζες» της.

Για αρκετά χρόνια το σπίτι αυτό ήταν ακατοίκητο, ενώ το μαγαζί νοικιαζόταν. Η Μακρυπούλια, λοιπόν, αποφάσισε μαζί με την οικογένειά της να το ανακαινίσουν και να το κάνουν όπως επιθυμούσαν πάντα.

Στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στον Κεραμεικό, μίλησε με τον πατέρα της Ζέτας, Κώστα και τον βενιαμίν της οικογένειας, Άκη και εξασφάλισε φωτογραφίες από το νεοκλασικό οίκημα και το μεζεδοπωλείο τους, τη «Μυκηνών γωνία».

Πατέρας και γιος, φιλόξενοι, προσιτοί και έξω καρδιά άνθρωποι, μας άνοιξαν τις πόρτες του μεζεδοπωλείου τους και μας μίλησαν για την Ζέτα και την απόφαση που πήραν όλοι μαζί να δημιουργήσουν το δικό τους μαγαζάκι.

Πηγή: tilestwra.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός ΕπικοινωνίαςΔιαβάστε Ακόμα