Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήLifestyleΓλίτωσε από θαύμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος – “Δίπλωσε νταλίκα και…”

Γλίτωσε από θαύμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος – “Δίπλωσε νταλίκα και…”Τα αντανακλαστικά που έδειξε όταν διπλώθηκε μπροστά του μία νταλίκα, του έσωσαν τη ζωή…

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Αττική οδό. Μπορεί να μην ήταν από τους άτυχους που εγκλωβίστηκαν για ώρες από τα χιόνια.

Στον συγκεκριμένο δρόμο, αλλά από νωρίς φάνηκε προτού το στρώσει για τα καλά, ότι υπήρχε δυσκολία στην οδήγηση. Και αυτό το είδε ακριβώς μπροστά του, όταν γλίτωσε κυριολεκτικά από του Χάρου τα δόντια.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφού ολοκλήρωσε τη Δευτέρα την παρουσία του στη «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, ετοιμαζόταν για να πάει στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Άλλωστε, έπειτα από τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε και τον κράτησε στο νοσοκομείο.

Να δίνει μάχη για τη ζωή του, πρέπει να είναι πολύ τυπικός με τις εξετάσεις του.

Όπως και με την αγωγή που ακολουθεί. Όμως, λόγω και της τηλεόρασης, ο παρουσιαστής δεν ήταν τόσο τυπικός με τις εξετάσεις του και αποφάσισε τελικά τη Δευτέρα να πάει και να τις κάνει.

Μάλιστα, εκείνη τη μέρα, τον περίμενε στο στούντιο και η αγαπημένη του Έλενα Μαστραγγέλη.

Είναι κάτι που το συνηθίζει άλλωστε αρκετές φορές, αφού πηγαίνουν και φεύγουν από το στούντιο μαζί.

Η Έλενα είναι εκείνη που συνήθως οδηγεί το αυτοκίνητο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αν και του αρέσει πολύ η οδήγηση, προτιμά πλέον να κάθεται στη θέση του συνοδηγού μια και δεν θέλει να κουράζεται πολύ στο τιμόνι.

Πηγή: sportdog.gr

 


Διαβάστε Ακόμα