Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Μαζωνάκης: Έτοιμος για το επόμενο βήμα στη ζωή του!

Γιώργος Μαζωνάκης: Έτοιμος για το επόμενο βήμα στη ζωή του!

.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη για την συναυλία που πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής 24/6. Ο τραγουδιστής, πέρα από τους επαγγελματικούς λόγους, βρήκε την ευκαιρία να ικανοποιήσει και τα φιλανθρωπικά αισθήματα, που τον διακατέχουν.

Πιο συγκεκριμένα, βοήθησε στο έκτακτο μαγείρεμα που διοργάνωσε ο ” Άλλος Άνθρωπος”. Εκεί τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και ο ταλαντούχος ηθοποιός πλέον αναφέρεται στην ταινία, την οποία συμμετέχει και κέρδισε το βραβείο στις Κάννες, με θέμα την ανθρώπινη επαφή.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαζωνάκη
«Ένα όνειρο ήταν να βγούμε έξω από τα σύνορα της χώρας με την ελληνική γλώσσα φυσικά. Και αυτό έγινε φέτος με τον Arash που κάνουμε μια συνεργασία στα ελληνικά και στη δική του γλώσσα, τα φαρσί. Και μέχρι τώρα φαίνεται ότι το έχουν αγαπήσει και το έχουν στείλει στον ουρανό».

Έχει κάνει πάταγο στο Tik Tok – Με Ελληνικούς και Περσικούς στίχους το νέο τραγούδι του Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φροντίζει και τα νέα που γίνονται γνωστά τελευταία σχετικά με το όνομα του είναι μόνο ευχάριστα. Μετά την πολυσυζητημένη εμφάνισή του τις Κάννες για τη συμμετοχή του σε ταινία, βγάζει νέο και άκρως εντυπωσιακό τραγούδι.

Για το καλοκαίρι του 2022 έκανε μια ανατρεπτική συνεργασία κυκλοφορώντας single με τον πολύ επτυχημένο στο εξωτερικό τραγουδιστή, τον Arash. Οι δύο τους οπτικοποίησαν το Boro – boro και το πρώτο άκουσμα από το video, που κυκλοφόρησε στο Tik tok μας ξεσήκωσε. Με ελληνικούς και περσικούς στίχους, το κομμάτι αυτό αναμένεται να γίνει hit και να ακουστεί σε όλα τα μαγαζιά της χώρας και όχι μόνο.

Πηγή: europost.gr

 Διαβάστε Ακόμα