Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιάννης Χατζηγεωργίου: Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Έπαθα έγκαυμα στα γεννητικά όργανα, υπέφερα

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο και αναφέρθηκε στα φτωχικά χρόνια που πέρασε, αλλά και την σκηνή την οποία δεν θα ξεχάσει από τη σειρά “Ταμάμ”.

“Έκανα γυμνός το γύρισμα. Τότε η Λίλα Μπακλέση με είδε με όλα τα… πλούσια ελέη, έκανα και κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες με πολύ λάθος υλικά από το μπάνιο που έβρισκα…Πέρα από τον αφρό ξυρίσματος, προσπάθησα στην αρχή να βάλω οδοντόκρεμα. Μην το κάνει ποτέ κανένας άνθρωπος, κάηκα, κυριολεκτικά, υπέφερα όσο δεν πάει”, είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

“Τα παιδικά μου χρόνια ήταν φτωχικά. Θυμάμαι να κοιμάμαι στο αυτοκίνητο του πατέρα μου, μέχρι και να έρχεται η τράπεζα να μας πάρει το αυτοκίνητο. Δεν ήμουν ποτέ ο ωραίος του σχολείου, μάλλον ήμουν το φάντασμα του σχολείου. Είχα παραπανίσια κιλά, σπυράκια, μακριά μαλλιά, τελείως διαφορετικός”.

“Πέρασα βαριά κατάθλιψη, δεν αισθανόμουν καλά για μεγάλη περίοδο της ζωής μου. Όντως είχα τέτοιες μαύρες σκέψεις. Κυρίως αισθανόμουν μόνος! Βίωνα μια εσωτερική μοναξιά. Παρόλο που μπορεί να ήμουν με φίλους, με συγγενείς, δεν αισθανόμουν μέσα μου καλά” προσέθεσε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα