Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓαλαζοαίματο «κουνελάκι»: Για πρώτη φορά μια πριγκίπισσα στο εξώφυλλο του Playboy (ΦΩΤΟ)

Γαλαζοαίματο «κουνελάκι»: Για πρώτη φορά μια πριγκίπισσα στο εξώφυλλο του Playboy (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -
Εστεμμένες των διαγωνισμών ομορφιάς έχουν περάσει αρκετές από το Playboy, πρώτη φορά όμως μια γαλαζοαίματη -έστω και χωρίς οικογενειακό θρόνο και με δύσκολα χρόνια- φωτογραφίζεται στις σελίδες του ανδρικού περιοδικού.

H πριγκίπισσα της Σαξονίας Ζένια Φλόρενς Γκαμπριέλα Σόφι Ίρις είναι γυμνόστηθη στο εξώφυλλο του Μαρτίου της γερμανικής έκδοσης, αλλά και στις εσωτερικές σελίδες, με ελάχιστα να καλύπτουν το σώμα της.

Λέει ότι η βασιλική της κληρονομιά είναι και πηγή προκαταλήψεων σε βάρος της, αλλά και «ευλογία» που θέλει αξιοποιήσει.

xenia_2
xenia_1

Θα της φαινόταν περίεργο αν η γαλαζοαίματη οικογένειά της αγόραζε το περιοδικό, αλλά ελπίζει ότι θα ανεχτούν την φωτογράφιση. Πιστεύει πάντως ότι ο προπάππους της, ο τελευταίος βασιλιάς της Σαξονίας Φρειδερίκος-Αύγουστος Γ’, «σίγουρα θα είχε εγκρίνει» τη φωτογράφιση γιατί, μας λέει η ίδια, ήταν «ωραίος άνθρωπος».

Έτσι με την άδεια του προγόνου της η λαμπερή καλλιτέχνης βρέθηκε να φωτογραφίζεται για να δείξει με τον τρόπο της ότι κάθε γυναίκα «είναι όμορφη όπως είναι».

Η Ζένια, 37 ετών σήμερα, είναι χρόνια στον ευρύτερο χώρο του θεάματος, στο τραγούδι, ενώ μάλιστα έχει και μια προϊστορία σε διαμάχες.

Ο οίκος Βέττιν στον οποίο ανήκει η Ζένια, έχει ιστορία που φτάνει τα 1.000 χρόνια, έστω αν η ίδια είναι απλά ένα ασήμαντο μέλος.

Το 2011 ο Βέττιν απέρριπτε τον ισχυρισμό της ότι είναι πριγκίπισσα, όπως ισχυριζόταν η ίδια στη βιογραφία της όπου αυτοανακηρυσσόταν «πριγκίπισσα του 21ου αιώνα». «Ατυχία για τον οίκο», έλεγε τότε η επικεφαλής της εκλιπούσας δυναστείας.

Στο βιβλίο η Ζένια αποκάλυπτε την ταραγμένη παιδική της ηλικία, που δεν ήταν καθόλου πριγκιπικά.

Ισχυριζόταν ότι ο αγρότης πατέρας της την αναγνώρισε μόνο όταν αποδείχτηκε με εξετάσεις, ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ως παιδί και ότι την ανάγκασε να ποζάρει για άσεμνες φωτογραφίες. Η δε μητέρα της πείστηκε μόνο όταν η αστυνομία της παρουσίασε αποδείξεις για τη συμπεριφορά του πατέρα της Ζένιας.

Και οι περιπέτειες συνεχίζονταν στο βιβλίο: Στα 10, λέει η Ζένια, διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, τον οποίο χρόνια αργότερα αφαίρεσε με δύσκολη επέμβαση.

Αλλά παρά ταύτα, έκρυβε ότι είχε γαλάζιο αίμα στις φλέβες. Μέχρι που όλα μαθεύτηκαν στο σχολείο και τη ρωτούσαν «Πού είναι η κορώνα σου;»

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα