Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒίκυ Καγιά: Άστυνομικοί πήγαν να την συλλάβουν σε φωτογράφιση γιατί νόμιζαν ότι...

Βίκυ Καγιά: Άστυνομικοί πήγαν να την συλλάβουν σε φωτογράφιση γιατί νόμιζαν ότι θα αυτοκτονήσει

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας.

Ο γνωστός σχεδιαστής έκανε λόγο για όλους και για όλα και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε μια ακραία φωτογράφιση που είχε κάνει με την Βίκυ Καγιά.

«Έχω δει μοντέλα να κλαίνε από συμπεριφορές φωτογράφων. Ο κόσμος δεν μιλούσε μέχρι τώρα για την κακοποίηση, όσοι τα κάνουν αυτά είναι άρρωστοι. Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται τώρα, θα υπάρξει μια κάθαρση. Τα μοντέλα έχουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές πάνω στην πασαρέλα, σπρωξίματα για το ποια θα είναι δίπλα στον σχεδιαστή. Μοντέλο έπεσε από την πασαρέλα γιατί την έσπρωξε άλλο μοντέλο. Η πιο ακραία φωτογράφιση που έχω υποβάλλει τη Βίκυ Καγιά, στην αρχή της καριέρας της, ήταν στη Βουδαπέστη που την έβαλα να βγει έξω από την γέφυρα με ύψος 40 μέτρα και ψηλά τακούνια, πολύ δύσκολο styling. Και της είπα να πάει στην μέση της γέφυρας να πιαστεί από την γέφυρα και να ποζάρει έξω από την κουπαστή και πήγε να το κάνει και ήρθε η αστυνομία να τη συλλάβει γιατί νόμιζαν ότι πήγε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας», είπε ο Βασίλης Ζούλιας.

Μάλιστα, στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έκανα εμφύτευση μαλλιών, ήταν επίπονη διαδικασία. Είμαι 57 ετών και δεν έχω βάψει ποτέ το μαλλί μου. Εδώ και 29 χρόνια επισκέπτομαι ψυχολόγο. Η καθημερινή μου ρουτίνα είναι: Πίνω τσάι, κάνω meditation 20 λεπτά, γράφω προσευχή ευχαριστιών και μετά βγαίνω από το σπίτι».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα