Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΒέφα Αλεξιάδου: Το «καρφί» της για τη Μενεγάκη - «Η Ελένη δεν...

Βέφα Αλεξιάδου: Το «καρφί» της για τη Μενεγάκη – «Η Ελένη δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί;»

Με αφορμή την αυτοβιογραφία που ετοιμάζει, η Βέφα Αλεξιάδου παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις συνεργασίες της.Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε στην Espresso και όταν ρωτήθηκε για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, δεν δίστασε να πει το «παράπονό» της.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το τι θα έκανε αν η παρουσιάστρια την προσκαλούσε στην εκπομπή της, η Βέφα Αλεξιάδου είπε: «Δεν νομίζω να πάω στην Ελένη. Η Ελένη δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί; Εγώ δεν ψυχράθηκα ποτέ και με κανέναν, ούτε κρατάω κακίες. Αν η Ελένη αποφασίσει να με καλέσει, εντάξει. Όμως, δεν θα παρακαλέσω κανέναν. Θα πάω εκεί που θα μου κάνουν την τιμή να με προσκαλέσουν».

 

vefaeleni

Στη συνέχεια, αναφορικά με την αυτοβιογραφία της, εξήγησε πως είναι πολλοί εκείνοι που περιμένουν να δουν αν θα αναφερθεί στην διάσημη παρουσιάστρια.

«Όλοι αυτό περίμεναν να δουν. Τι θα γράψω για την Ελένη, για την Φαίη και τέτοια θέματα. Εμένα, δεν με ενδιαφέρει αυτή η γραφή. Φυσικά, δεν έγραψα για την επαγγελματική μου σχέση με την Ελένη, αλλά και με όλους όσους συνεργάστηκα. Δεν μάλωσα όμως, και ποτέ με κανέναν προσωπικά. Γιατί να μαλώσω άλλωστε;», ανέφερε.

Ύστερα συμπλήρωσε πως νιώθει ευγνωμοσύνη για όλους όσους την βοήθησαν στην πορεία της.

«Μπορεί κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου, κάποιοι άνθρωποι να με στεναχώρησαν ή να τους στεναχώρησα, αυτά όμως, δεν μετράνε. Και οι τρεις παρουσιαστές που συνεργάστηκα, με βοήθησαν», δήλωσε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα