Αρχική Lifestyle Βέρα Λάμπρου: Η γυμνή φωτογράφιση που άφησε εποχή (ΦΩΤΟ)

Βέρα Λάμπρου: Η γυμνή φωτογράφιση που άφησε εποχή (ΦΩΤΟ)

Η Βέρα Λάμπρου έχει απασχολήσει την ελληνική τηλεόραση κάπου στη δεκαετία του 2000, με τις κόντρες της αλλά και την εμμονή της με το τραγούδι. Το εγχείρημα δεν της βγήκε.

Η “τραγουδίστρια” παρά τις όποιες προσπάθειές της δεν κατάφερε να σταθεί και να εδραιωθεί στο χώρο του θεάματος, όπως και άλλες κυρίες με την εκρηκτική τους εμφάνιση και τα ερωτικά σκάνδαλα ακόμη και με παντρεμένους.

Είναι γνωστή για τις ημίγυμνες φωτογραφίσεις της και τις αισθησιακές εμφανίσεις της. Μάλιστα το 2013 είχε κυκλοφορήσει το ημερολόγιο Βέρα Λάμπρου με γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες της. svg%3E svg%3E svg%3E

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

“Με βασάνιζαν οι γονείς μου, αναφέρει στο Newsbeast η Βέρα Λάμπρου. Η μητέρα μου κρατάει ακόμη και σήμερα τη σκληρότητα με την οποία με αντιμετώπιζε και μου φερόταν. Βέβαια, δεν μπορεί πλέον να με δείρει για τις επιλογές μου, τις οποίες δεν εγκρίνει. Απλώς, πλέον δημιουργεί διάφορα άλλα θέματα με άλλους τρόπους.

Προσπαθεί να εμπλέκεται στην οικογένειά μου. Προσπαθεί να βάζει λόγια στα παιδιά μου και στα αδέρφια μου. Δεν θέλει να έχουμε καλές σχέσεις. Να το ξέρετε, μετά το ξύλο, η επόμενη τακτική είναι πώς να χώνεσαι στον άλλο για να τον κάνεις να μην περνάει καλά. Αυτή έβαζε τον πατέρα μου να με δέρνει, βάζοντας λόγια. Θυμάμαι, έπαιρνε τη λωρίδα και “δείρε, δείρε, δείρε”. Το αίμα έτρεχε ασταμάτητα. Το δέρμα μου ήταν χαρακωμένο από το ξύλο. Αυτά τα πράγματα δεν μπορώ να τα ξεχάσω. Τα θυμάμαι όλα σαν να ήταν χθες.”

Από μικρό παιδί δούλευα στα κτήματα μαζί με τον πατέρα μου

“Πολλές φορές, θυμάμαι, όταν δεν έκανα κάποια δουλειά ο πατέρας μου με έδερνε με τη ζώνη του και σταματούσε όταν μάτωνε το κορμί μου. Τα βασανιστήρια συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση”.

Ο θάνατος

“Στα 15 μου βίωσα άλλο ένα δράμα: ο πατέρας μου είχε ένα σοβαρό ατύχημα το οποίο του στοίχισε τη ζωή. Τον είδα με τα μάτια μου, όπως και τα αδέλφια μου, να πέφτει από το μπαλκόνι ύστερα από μια έκρηξη την ώρα που έκανε οξυγονοκόλληση. Έμεινε “φυτό” για δώδεκα ημέρες. Δεν άντεξε και πέθανε. Ήταν 36 ετών, αναφέρει η Βέρα Λάμπρου στην Espresso. Η βία όμως και το ξύλο συνεχίστηκαν από τη μητέρα μου και, κάποιες φορές, και από τον αδελφό της…”

Η καταγγελία

“Aποφάσισα να σπάσω τη σιωπή μου: πήγα στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλα όλα όσα βίωνα. Αν και τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια ήταν δύσκολα, δείχνοντας θάρρος και πείσμα κατάφερα να μπω στη Νοσηλευτική. Οι σπουδές μου όμως διήρκεσαν μόνο έναν χρόνο, μια και η αυταρχική μητέρα μου δεν με άφησε να συνεχίσω. Αναγκάστηκα να φύγω από την πόλη όπου μεγάλωσα και ήρθα στην Αθήνα, όπου βρήκα δουλειά σε μεγάλο εκδοτικό οίκο, αναφέρει η Βέρα Λάμπρου”.

Οι γονείς μου δεν είχαν ίχνος ανθρώπινης ψυχής!

Οι σχέσεις της με την οικογένειά της δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Όπως λέει η Βέρα Λάμπρου: “Η μάνα μου και τα αδέλφια μου δεν νιώθουν την ευαίσθητη καλλιτεχνική ψυχή που έχω και δεν εγκρίνουν την πορεία μου. Ποτέ δεν έχουν έρθει σε ένα από τα κέντρα όπου τραγουδούσα ούτε θέλησαν να ακούσουν τα τραγούδια μου. Ακόμη και τα δικά μου CD που τους χάριζα τα κρύβανε και λέγανε σε γνωστούς ότι ήταν απλή συνωνυμία».

Από τη μητέρα της δεν θυμάται ούτε μία αγκαλιά. «Δεν με φίλησε ποτέ, όπως οι άλλες μητέρες τα παιδιά τους. Κάποτε της ζήτησαν από μια εκπομπή να μιλήσει για μένα. Το αρνήθηκε, λες και ντρεπόταν! Η ζωή μου δεν ήταν εύκολη και τίποτα δε μου χαρίστηκε.

Πάλεψα πάρα πολύ για να σταθώ στα πόδια μου, για να είμαι καλά και να μεγαλώσω τις δύο λατρεμένες κόρες μου, να είμαι στο πλευρό του άντρα μου. Αυτό που ήθελα πάντα, ήταν να δίνω χαρά σε όλο τον κόσμο που με αγαπά και με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Πραγματικά, αισθάνομαι πως αυτός ο κόσμος είναι οικογένειά μου. Μου δίνει την αγάπη που δεν μου έδωσαν οι γονείς μου, στους οποίους ωστόσο δεν κρατάω καμία κακία, αν και δεν πιστεύω πως έχουν ίχνος ανθρώπινης ψυχής!”

Η βάπτιση στον Ιορδάνη Ποταμό

Η Βέρα Λάμπρου το 2017 βρέθηκε στην Παλαιστίνη, απ’ όπου και δημοσίευσε τότε αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έχοντας ακόμη και στην ακόρεστη διάθεση για προβολή της “ανακατέψει” και τα Θεία. Η ανάρτησή της έγραφε: “Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΜΕΝΑ”.

Πηγή: pagenews.gr

- Advertisement -

Must Read