Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΑυτό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Τούνη στην εγκυμοσύνη της...

Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Τούνη στην εγκυμοσύνη της – Κάνει on camera ένεση στην κοιλιά της

Στην Θεσσαλονίκη επέστρεψε την Πέμπτη η Ιωάννα Τούνη και εκτός από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες πήγε και για το καθιερωμένο ραντεβού της στον γυναικολόγο.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε με μια ιστορία στο Instagram πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Πιο συγκεκριμένα η Influncer έχει θρομβοφιλία και από σήμερα θα πρέπει να ξεκινήσει ενέσεις.

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοβιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι». κατέληξε.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τη στιγμή που κάνει ένεση στην κοιλιά της.

Όπως τόνισε, η ίδια, αυτή ήταν η πρώτη φορά που έκανε την ένεση για την θρομβοφιλία μόνη της, καθώς τις προηγούμενες δύο ημέρες τις έκανε με την βοήθεια του φαρμακοποιού.

Δείτε τα σχετικά βίντεο εδώ

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 


Διαβάστε Ακόμα