Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑσημίνα Ιγγλέζου: Η φωτογράφιση μετά το Survivor που την έφερε και πάλι...

Ασημίνα Ιγγλέζου: Η φωτογράφιση μετά το Survivor που την έφερε και πάλι στο προσκήνιο!

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι το απόλυτο κοpμί του Instagram. Ο λογαριασμός της μετρά εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές, που συρρέουν στο προφίλ της, γεμίζοντας με likes και κολακευτικά σχόλια την κάθε της ανάρτηση. Εκρηκτική, δυναμική και αθλητική όσο δεν πάει, η Ασημίνα διαθέτει ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα σώματα που κυκλοφορούν.

Έχει κατορθώσει το όνομά της να είναι συνώνυμο του αισθnσιασμού, του αψεγάδιαστου και φυσικά του απόλυτου θηλυκού. Το εκρnκτικό μοντέλο τραβάει την προσοχή και τα φώτα της δημοσιότητας όσο καμιά άλλη.

ασημινα ιγγλεζου,ασημινα ιγγλεζου,ασημινα ιγγλεζου μυκονοσ,ασημινα ιγγλεζου τρεξιμο,ασημινα ιγγλεζου υψοσ,ασημινα ιγγλεζου τενισ,ασημινα ιγγλεζου 2020,ασημινα ιγγλεζου ολυμποσ,ασημινα ιγγλεζου wiki

Η παρουσιάστρια του Star και πρώην μοντέλο που διαθέτει έναν από τους πιο καυτούς λογαριασμούς στο Instagram, βάλθηκε να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό με μία ακόμα γυμvn φωτογράφιση!

Στο Instagram συρρέουν όλα τα αρσενικά, προκειμένου να κάνουν like και να θαυμάσουν την ομορφιά της μητέρας φύσης. Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι ένα δώρο εξ ουρανού!

Πέρα από αυτό, η ξανθιά καλλονή είναι μια δραστήρια και πολύ ανεξάρτητη γυναίκα, που συνεχώς εξελίσσεται και ξεπερνάει τα όριά της. Γι’ αυτό το λόγο πήγε και στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor 4, όπου αρχικά  είχε βάλει τα μπλε και ανήκε στο δυναμικό των Μαχητών, ενώ μετά την αλλαγή των ομάδων ήταν πλέον μέλος της Κόκκινης ομάδας.

H ξανθιά παρουσία έχει καταφέρει πολλά όσον αναφορά τα αθλητικά και γενικά μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα αεικίνητο πλάσμα!

Αντέχεις να την δεις;

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα