Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑσημίνα Ιγγλέζου: Η εμφάνισή της στην εκπομπή του Γρηγόρη άφησε εποχή…Το φόρεμα...

Ασημίνα Ιγγλέζου: Η εμφάνισή της στην εκπομπή του Γρηγόρη άφησε εποχή…Το φόρεμα δεν άφησε και πολλά στη φαντασία!

Η Ασημίνα Ιγγλέζου,μητέρα δύο παιδιών, καταφέρνει να συνδυάζει την οικογένεια, με το μόντελινγκ, την ορειβασία, τον αθλητισμό και ό,τι άλλο κάνει στόχο της να πετύχει. Ασημίνα Ιγγλέζου. Ένα όνομα, ένας θρύλος στο instagram! Μπορεί το ευρύ κοινό να γνώρισε την Ασημίνα μέσα από τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του Reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, όμως εμείς ήμασταν από τους πολύ φανατικούς θαυμαστές του προσωπικού λογαριασμού της στο instagram.

Ο απανταχού ανδρικός πληθυσμός είναι σίγουρο ότι με το που την είδε να μπαίνει στο Survivor έψαξε και βρήκε το instagram της ξανθιάς καλλονής και το μόνο που μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι του συνέβη ήταν να του φτάσει το σαγόνι μέχρι το πάτωμα…

 

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι αθλήτρια ορεινού τρεξίματος και μητέρα δυο παιδιών. Μια από τις καλύτερες στιγμές στην αθλητική της πορεία ήταν όταν έγινε η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που ολοκλήρωσε τον γύρο των γιγάντων στις Άλπεις πραγματοποιώντας μία πορεία 350 χιλιομέτρων μέσα σε 6 μέρες.

Με την συμμετοχή της στο παιχνίδι κέρδισε ακόμα περισσότερο την προσοχή του κοινού αν και οι συμπαίκτες της της έκαναν την ζωή δύσκολη όπως δήλωσε.

Η εμφάνιση που ΓΚΡΕΜΙΣΕ το πλατό του 2night show!

Στο Instagram συρρέουν όλα τα αρσενικά, προκειμένου να κάνουν like και να θαυμάσουν την ομορφιά της μητέρας φύσης. Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι ένα δώρο εξ ουρανού! Πέρα από αυτό, η ξανθιά καλλονή είναι μια δραστήρια και πολύ ανεξάρτητη γυναίκα, που συνεχώς εξελίσσεται και ξεπερνάει τα όριά της.

Γι’ αυτό το λόγο πήγε και στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor 4, όπου αρχικά είχε βάλει τα μπλε και ανήκε στο δυναμικό των Μαχητών, ενώ μετά την αλλαγή των ομάδων ήταν πλέον μέλος της Κόκκινης ομάδας.

ασημινα ιγγλεζου,ασημινα ιγγλεζου,ασημινα ιγγλεζου μυκονοσ,ασημινα ιγγλεζου τρεξιμο,ασημινα ιγγλεζου υψοσ,ασημινα ιγγλεζου τενισ,ασημινα ιγγλεζου 2020,ασημινα ιγγλεζου ολυμποσ,ασημινα ιγγλεζου wiki

Εκεί η Ασημίνα δεν ήταν στο κλίμα που της άρεσε και είδαμε ότι δυσκολεύτηκε αρκετά. Η ψυχολογία της έπεφτε, με αποτέλεσμα να μην φέρνει πλέον νίκες στην ομάδα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αποχώρησή της!

Πάντως τώρα μπορούμε να την θαυμάζουμε μέσα από το προφίλ της στο Instagram!

Ιδίως κάτι τέτοια stories μας είχαν λείψει πολύ!

Δείτε και θα μας ευγνωμονείτε:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα