Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑπόστολος Γκλέτσος για Κασσελάκη: «Αν επανεκλεγεί, θα πάω σπίτι μου και δεν...

Απόστολος Γκλέτσος για Κασσελάκη: «Αν επανεκλεγεί, θα πάω σπίτι μου και δεν θα ξανασχοληθώ με την πολιτική»

Για τις καταιγιστικές εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος σε εμφάνισή του στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα». Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος έριξε τα «καρφιά» του στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Αν βγει ο πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης, πάω σπίτι μου και δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με την πολιτική», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος για τον Στέφανο κασσελ΄ςκη.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο ίδιος θέτει υποψηφιότητα «για να βάλω πλάτη, να ενωθούμε πιο γρήγορα», ενώ πρόσθεσε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πέφτει εύκολα, δεν πέφτει επειδή κάποιος θα βγει και θα πει “θα ρίξω τον Μητσοτάκη”».

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τα λάθη του Στέφανου Κασσελάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε πως «ασχολιόταν καθημερινά να κάνει επίδειξη πλούτου και ευμάρειας από κανάλι σε κανάλι. Αυτά δεν είναι για έναν αριστερό πρόεδρο κόμματος. Του είπαμε ότι μπορείς να έχεις χρήματα αλλά πάγωσέ τα και στρατεύσου. Έλεγε πράγματα που δεν στέκουν. Αν αθροίσει κανείς όσα έδινε, δημοσιονομικά πέφταμε έξω».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα