Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑνύπαρκτο το μπικίvι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Τρελάθηκε το διαδίκτυο λέμε-Ζαλιστήκαμε!

Ανύπαρκτο το μπικίvι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! Τρελάθηκε το διαδίκτυο λέμε-Ζαλιστήκαμε!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μοντέλο, με πολλές διακρίσεις στο χώρο. Έχει βραβευθεί ως Σταρ Ελλάς το 2011, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε κι εργαζόταν στην Νέα Υόρκη. Τώρα φυσικά είναι στην Ελλάδα, όπου την απολαμβάναμε στο πλατό του Greece’s Next Top Model στην θέση της στην κριτική επιτροπή.

Γεννήθηκε στην Πάτρα όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της ονομάζονται Κοσμάς και Αναστασία ενώ έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Μαριλένα. Μετά το σχολείο, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συνέχισε τις σπουδές της σε Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, με μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου.

Το 2011 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα ελληνικά καλλιστεία και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Πλέον έχει τη δική της εκπομπή, που κάθε μεσημέρι γεμίζει τα σπίτια μας με χαρά, αγάπη και χρώματα. Η κοπέλα αυτή είναι άκρως χαρισματική και παρόλο που η εκπομπή της ακόμα δεν έχει τα απαιτούμενα νούμερα, εμείς την θαυμάζουμε και πιστεύουμε πως “το’χει”.

παπαγεωργιου ηλιανα,παπαγεωργιου ηλιανα σνικ,παπαγεωργιου ηλιανα υψοσ,παπαγεωργιου ηλιανα τηλεθεαση,παπαγεωργιου ηλιανα pop up,παπαγεωργιου ηλιανα νουμερα,παπαγεωργιου ηλιανα γαμοσ,παπαγεωργιου ηλιανα εκπομπη,παπαγεωργιου ηλιανα,παπαγεωργιου ηλιανα ηλικια

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπαίνει σιγά σιγά σε καλοκαιρινή διάθεση και διαλέγει μαγιό για τις φετινές διακοπές της.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια του Alpha δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες της φωτογραφίες με μπικίνι για φέτος και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε με μαγιό στον κήπο του σπιτιού της και έδειξε στους followers της το άκρως καλλίγραμμο κορμί της.

Αντέχετε;

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα

Άρης: Οδηγίες στον κόσμο ενόψει ντέρμπι