Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήLifestyleΑνχελίτα Big Brother: Μιλάει πρώτη φορά για το ροζ βίντεο – “Είναι...

Ανχελίτα Big Brother: Μιλάει πρώτη φορά για το ροζ βίντεο – “Είναι ένα έγκλημα” (BINTEO)

Τη σιωπή της έσπασε η Ανχελίτα, η παίκτρια του Big Brother που συζητήθηκε όσο καμία. Δέκα μέρες μετά το τέλος του ριάλιτι, η Ανχελίτα μίλησε για το ροζ βίντεο.

Να θυμίσουμε ότι λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό, άνθρωποι της παραγωγής διέρρευσαν βίντεο με τις προσωπικές στιγμές της Ανχελίτα και του Παναγιώτη. Οι σκηνές ήταν άκρως ακατάλληλες.

Επίσημα, η παραγωγή διέταξε έρευνα για να βρεθεί ποιος διέρρευσε το βίντεο. Η Ανχελίτα με ένα βίντεο στο Instagram της μίλησε για το πως νιώθει.

“Τις δύο τελευταίες εβδομάδες που βρίσκομαι εκτός “Big Brother” βιώνω έναν εφιάλτη. Βρίσκομαι σε κατάσταση σοκ και άρνησης. Υφίσταμαι ατέλειωτη συναισθηματική κακοποίηση και όχι μόνο. Δέχομαι αναρίθμητα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου.

Πήρε αρκετό χρόνο να το εκλογικεύσω, να το συνειδητοποιήσω να το κατανοήσω και για αυτό το λόγο απείχα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αθροιστικά με το γεγονός ότι και ο Παναγιώτης και εγώ νοσήσαμε από κορονοϊό.

Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται, πως ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευσε τις πολύ προσωπικές τους στιγμές. Το μεγάλο κακούργημα για το οποίο κατηγορούμαι είναι το γεγονός ότι συνευρέθηκα με τον σύντροφό μου.

Είμαστε δύο νέα παιδιά, κλεισμένα σε ένα σπίτι για 4 μήνες. Συνέβη κάτι μεταξύ μας απόλυτα φυσιολογικό και έχει καταλήξει να φαίνεται χυδαίο. Δεν πρόκειται για πορνογραφικό υλικό, δεν βιντεοσκοπήθηκε με τη συναίνεσή μας. Πρόκειται για έγκλημα ειδεχθές και φυσικά ποινικά κολάσιμο“, είπε μεταξύ άλλων η Ανχελίτα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

,
Διαβάστε Ακόμα