Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑνεπανάληπτη η πίσω κίνηση της Ζόζεφιν-Αν είσαι καρδιακός μην μπεις!

Ανεπανάληπτη η πίσω κίνηση της Ζόζεφιν-Αν είσαι καρδιακός μην μπεις!

Η Ζόζεφιν Βέντελ είναι η ξανθιά παρουσία που υπόσχεται πάντα να μας κάνει να υποκλινόμαστε στο ταλέντο της. Ενώ ήταν ακόμη φοιτήτρια, γνώρισε σε ένα event τον manager και στέλεχος της δισκογραφικής εταιρίας Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο και μετά από λίγο διάστημα ξεκίνησαν τη συνεργασία τους.

Είναι παθιασμέvη και εκρnκτική σε αυτό που κάνει και γι’ αυτό το κάνει καλά, ενώ μετρά εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ακόμα πιο πολλούς έξω από αυτά. H Ζόζεφιν είχε άστρο και αυτό την έκανε σχεδόν αμέσως γνωστή, σε συνδυασμό με την ασυναγώνιστη ομορφιά της!

Η Ζόζεφιν , η όμορφη τραγουδίστρια που ήταν και νικήτρια του φετινού J2Us διαθέτει ένα σώμα – ζηλευτό, το οποίο η νεαρή Wedel έχει αποκτήσει με πολύ κόπο και ιδρώτα και μπόλικη γυμναστική.

Η Ζόζεφιν, μέσα από τα stories της στο Instagram, μας έχει δείξει πολλές φορές τον τρόπο με τον οποίο προπονείται και είναι σαφές πια, πως για να χτίσει αυτούς τους κοιλιακούς και τους γλουτούς, η τραγουδίστρια προπονείται σκληρά.

Η ίδια η Ζόζεφιν εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή της το σκεπτικό της όσον αφορά το fitness:

Κάνω σπορ, γυμναστική, προσέχω τη διατροφή μου για να είμαι υγιής. Έχω πολύ καλό μεταβολισμό, αλλά όταν το παρακάνω με το φαγητό, τότε μαζεύομαι. Αν και στην εφηβεία μου είχα βάλει 10 κιλά παραπάνω, αισθάνομαι ότι το ελέγχω. Με απασχολεί περισσότερο ο χρόνος. Θα ήθελα μεγαλώνοντας να μοιάσω στη μαμά μου, που έχει ακόμα ωραίο σώμα και είναι όμορφη. Εναποθέτω τις ελπίδες μου στο DNA μου».

Δείτε την να κάνει ασκήσεις και θα πάθετε πλάκα!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα